• 82

Fotografija koja je zapalila internet: Stoji kraj mitropolita CPC i krsti se levom rukom

Vernik iz Crne Gore predmet podsmeha na društvenim mrežama

  • 82

Stariji gospodin uslikan je danas kako se, dok stoji kraj mitropolita nekanonske Crnogorske pravoslavne crkve, krsti levom rukom.

- Bože pomagaj! Kakva Crkva - takav raspop, kakav raspop, takav vernik: Krsti se levom rukom - samo je jedan od brojnih komentara na ovu fotografiju koja je na Badnje veče bukvalno zapalila društvene mreže.

Bilo je i onih koji su odmah stali u odbranu gospodina, govoreći da je možda čovek prinuđen da se tako krsti, jer možda nema desnu ruku. Međutim, ubrzo se ispostavilo da gospodin ima obe ruke.

 
 
 
View this post on Instagram

Šta kažete nema desnu ruku? 😉 Dobro je da se nismo ogrešili 😇

A post shared by Vojin od onih Cucića (@kafanapavlekorcagin) on

Podsetimo, Crnogorska pravoslavna crkva ispred Dvora kralja Nikole na Cetinju organizovala je nalaganje badnjaka.

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo je tom prilikom pozdravio usvajanje Zakona o slobodi veroispovijesti i čestitao Badnji dan "onima koji su glasali za njega".

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ccc

    U jee, zamislite, ljudi, kakvo cudo, ‘ajde da objavimo clanak, da se ljudi cude!

  • Tihomir PG

    Kakav Mitropolit i kakva Crkva ? Oni se samo vode kao nevladina organizacija. Ne osnivaju se Bogomolje u Policijskoj stanici. Inače tu sektu su osnovale najveće komunjare iz Liberalnog Saveza CG, tako da se ne treba čuditi kako se krste

  • Koviljka

    Prvo pomislih, što osuđujete čoveka, možda je, levoruk! Možda je doživeo moždani šlog te ne može da podigne, desnu ruku! Kad' na sledećoj fotografiji, ima podignutu i desnu ruku! Bog mu bio u pomoći i njemu i svakom takvom!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima