• 3

Niko ga nije tražio, svi mislili da se odselio: Bosanac tri godine ležao mrtav u stanu u Švedskoj

U Švedsku je stigao pre dvadesetak godina, a komšije kažu da je bio povučen i tih

  • 3

Muškarac 80-ih godina poreklom iz Tuzle pronađen je mrtav u svom stanu u Stokholmu. Prema podacima policije, njegovo telo je bilo u stanu više od tri godine. Niko ga nije tražio.

Telo je pronađeno nakon prijave jednog od komšija koji je provirio u njegovo sanduče i shvatio da pošta i dalje dolazi na njegovo ime te da se Bosanac nije, kako je mislio, negde odselio. Kada je policija ušla u stan dočekala ih je gomila pošte, svetlo je bilo upaljeno, kao i radio.

- Teško je reći zbog čega niko nije prijavio njegov nestanak. Očigledno ga niko nije zvao niti tražio - rekao je policijski inspektor Viktor Adolfson.

Komšije su Bosanca opisale kao dobro obučenog, ćutljivog i stalno samog. U Švedsku je došao u svojim 60-im godinama. Tada je vlastima rekao da ima dve sestre, ali policija nije uspela da ih pronađe.

- Bio je u penziji i dane je provodio izlazeći u šetnju. Bio je sramežljiv jer nije puno pričao - rekla je jedna od komšinica, prenosi aftonbladet.se.

Bosanac, čije ime nije objavljeno, biće sahranjen na groblju u Stokholmu sredinom ovog meseca. Policija čeka izveštaj forenzičara kako bi se utvrdio uzrok smrti.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Komentari

  • nikolas

    ZAPADNE VREDNOSTI I BRIGA O COVEKU!!!

  • febo

    Jadan covek,nek mu je laka zemlja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima