≫ 

Novi detalji ubistva u Splitu: Izvršen pretres stanova žrtava, u jednom pronađen kokain

Policija je tokom kasnog popodneva za vreme pretresa pronašla 135 grama kokaina u stanu jednog od juče ubijenih mladića

  • 3
Filip Zavadlav Filip Zavadlav, osumnjičeni za ubistvo/ Foto: Facebook/Filip Zavadlav

Splitska policija je u nedelju završila kriminalističko istraživanje pomorca Filipa Zavadlava (25), protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu zbog trostrukog ubistva i opšteopasne radnje te je uveče odveden pritvorskom nadzorniku, a ujutro bi trebao biti ispitan u Županijskom državnom tužilaštvu.

U stanu jednog od ubijenih nađeno 135 grama kokaina

U splitskoj policiji se saznaje da je tokom kasnog popodneva za vreme pretresa pronašla 135 grama kokaina u stanu jednog od juče ubijenih mladića, a oko 18 sati i automatsku pušku u kontejneru na adresi Nazorov put ispod Marjana.

Filip Zavadlav Filip je uhapšen i sutra će biti ispitan/ Foto: Facebook/Filip Zavadlav

Splićanin Filip Zavadlav u subotu je u 15:35 u središtu grada ubio trojicu mladića na motorima ispalivši 36 metaka, te je oštetio dva vozila. U jednom od tih vozila bile su tri osobe koje nisu bile meta napada počinitelja.

Presvukao se i bacio pušku

Nakon trostrukog ubistva uspeo je da se presvuče i baci automatsku pušku, ali policija ju je večeras pronašla nedaleko od mesta masakra. U potragu za njim bilo je angažovano 150 pripadnika temeljne, saobraćajne, interventne i specijalne policije uz pomoć Antiterorističke jedinice Lučko. Uhapšen je za 2 sata i 45 minuta u jednom kafiću na Skalicama.

Policija je u nedelju, iznoseći detalje tog slučaja, odbacila mogućnost da se radilo o obračunu unutar kriminalnih grupa te izvestila kako se trenutno na kriminalističkom istraživanju nalaze tri osobe koje ne dovode u direktnu vezu s izvršenjem tog krivičnog dela, ali drže da imaju veze s ubistvom.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    12. januar 2020 | 21:31

    Sad mi je jasno sto se od ovog plasi koza nostra.🤣🤣🤣🤣

  • DARKO 100%

    12. januar 2020 | 21:34

    Balkanski divlji zapad,obracun kod ok korala,tacno u podne,mi vise negledamo filmove mi zivimo zivotom filma ,nesto nije u redu snama kaubojskim balkancima,ja nisam kauboj i nikad nisam bio ali jesa indijanac sa ponosom😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA