≫ 

Moj muž je psihopata, zbog njega je sve otišlo dođavola: Majka ubice iz Splita otvorila dušu

Kao da je bilo predodređeno još dok je bio u stomaku. Muž me je udarao dok sam sa Filipom bila u drugom stanju, tvrdi majka osumnjičenog za ubistvo

  • 0
Filip Zavadlav Foto: Facebook/Filip Zavadlav

Trostruko ubistvo u Splitu, za koje je osumnjičen Filip Zavadlav (25), i dalje privlači pažnju javnosti u Hrvatskoj.

U fokusu medija našla se i porodica osumnjičenog, a njegova majka izričita je u tome da je za sve kriv suprug.

- Moj muž Ante je psihopata. On bi trebalo da bude u zatvoru jer je Filipa naveo na sve ovo. Znao je da je neuračunljiv. Da, istina je da smo Filip i ja krali. Znate zašto? Jer smo bili gladni. Muž mi nije dao da radim, a prvi posao sam dobila u 40-oj godini života kad sam se maknula iz porodice. Nije kupovao hranu, a očekivao je jelo i govorio: Prava žena od ničega nešto napravi. Zato su naša deca otišla dođavola – kazala je za “Jutarnji list” majka osumnjičenog Etel Zavadlav.

- Kao da je bilo predodređeno još dok su bili u stomaku. Muž me je udarao dok sam sa Filipom bila u drugom stanju. O svemu tome postoje dokazi u policiji. Zbog udaraca koje sam dobila završila sam u bolnici, gde sam čekala porođaj jer mi je trudnoća bila ugrožena - dodala je ona.

Etel je istakla da su ona i trojica sinova bili i još su žrtve supruga kog je prošle godine prijavila policiji, jer joj je pretio nožem pred sinom.

- Moj srednji sin, koji je i zakuvao sve ovo sada, bio je svedok prošle godine kad sam mu oca prijavila policiji. Muž mi je stavio nož pod vrat te je uhapšen i odmah pušten. A na suđenju ga je sin branio tvrdeći da mu je on, uprkos svemu otac, i da sam ja sve izmislila, Posle svega mi je, kad je sin završio u zatvoru, poslao pismo objasnio zašto je branio oca - naglašava Etel.

"Ni moji sinovi nisu cveće"

- Tri ubijena momka, kakvi god da su bili jer ni moji sinovi nisu cveće, bili bi živi da je Ante dozvolio Filipu da ode na hitnu psihijatriju. Za dilere i narkomane muž je govorio da svima treba metak i onda nas zadesi ovakva karma. Ja sam bežala od kuće misleći da će ubistvo dogoditi u kući. Često je malo falilo jer muž priziva đavole. Ja sam u svemu tome bila nemoćna - zaključuje Etel.

Na pitanje od čega su živeli kada niko nije radio u porodici, rekla je da je muž koristio dečji dodatak i socijalnu pomoć, a pre toga je bio pomorac.

Odakle mu kalašnjikov?

I dok se nalazi u zatvorskoj bolnici, gde čeka veštačenje kako bi se utvrdilo da li je u vreme krvavog zločina bio uračunljiv, SOA, VSOA, kao i Vojna policija pokušavaju da otkriju odakle osumnjičenom Filipu “kalašnjikov”, jer se radi o oružju vojnog porekla.

Video: Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA