• 3

"Ja sam Filip, ispričaću vam svoj san": Pojavio se snimak ubice iz Splita iz emisije za decu

Dok je sanjao, mama ga je probudila i prekinula mu san, a on je rekao kako se nada da će mu svanuti taj dan...

  • 3

Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, bio je u emisiji "Deca sretnih lica" koja se godinama emitovala na Jabuci TV. Indeksu je potvrđeno da je na snimku, koji se proširio društvenim mrežama, upravo on.

U jednoj od tih emisija svoj je san ispričao i Filip Zavadlav.

"Ja sam Filip iz Splita, ispričaću vam moj san"

Evo šta je Filip, koji je osumnjičen za trostruko ubistvo u Splitu, ispričao pre mnogo godina u ovoj emisiji:

"Jednog dana sanjao sam da sam sam otišao sa svojim prijateljima na ekskurziju 4. razreda u Australiju. Bio sam ceo srećan. Popeli smo se na jedan veliki neboder koji je bio poviše mora, na njemu je bilo kao ovde gore na Marjanu. Istraživali smo, ali kada smo došli gore, imali smo šta da vidimo. Kada smo došli gore, videli smo sobe bez prozora. Kad bi provirio kroz prozor, bilo bi kao da si na nekoj velikoj visini, da ćeš upasti u more. Tada smo svi bežali, a učiteljica nas je skupila. Ja sam bio srećan, ali sam želeo videti tu visinu. Jednog trena sam se došunjao, a učiteljica me pitala: Filipe, šta to radiš?", ispričao je Filip.

On je potom kazao kako je učiteljici rekao želi da vidi tu visinu.

"A ona mi je rekla: Ma ne možeš, upašćeš. Učiteljica me skupila i ja sam otišao... Onda mi je mama donela doručak, rekao sam joj: "Mama, samo čas, sanjam lep san... Rekla je da ne mogu više da spavam, pa sam opet rekao: "Molim te. Onda je rekla: Ma dobro", ali tada sam već bio budan. Žao mi je što ga nisam dovršio. Mislim da će mi svanuti taj dan. Hvala", ispričao je Zavadlav.

Filip se trenutno nalazi u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu i čeka na psihijatrijsko veštačenje.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

 

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

  • DARKO 100%

    Zivot je nepredvidiv ,pun iskusenja i avanturizma,cesto nas ego nije prilagodljiv zivotu ili ga tesko razumemo da bi napravili neki balans da neodemo ekstremno u stranu ,ljudsko bice treba biti uravnotezeno bice gde razum vodi glavnu ulogu u zivotu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima