≫ 

Elvedin nestao pre 4 dana, a porodica tvrdi da su ga otele 2 devojke: Drogiraju ga i drže zatvorenog

Mladića iz Živinica kod Tuzle navodno je otela njegova bivša devojka koja je lažirala trudnoću

  • 3
Elvedin Hamzić Foto: Facebook

Elvedin Hamzić iz Živinica kod Tuzle nestao je 13. januara. Iako policija nema nikakvu prijavu o njegovom nestanku, mladićeva porodica tvrdi da su Elvedina "otele dve ku***".

- Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas. Zvala sam ga, pričala sa njim. On jedva govori koliko je izmučen. Zvali smo policiju, ali oni ne reaguju, tako da ćemo da vidimo šta će biti s njim. Zvaćemo opet policiju da nam pomognu da ga spasimo - rekla je za Avaz Elvedinova rođaka, koja je želela da ostane anonimna.

Otkrila je da one drže mladića i da mu ne daju da ide kući.

Ubrzo su se pojavile nove informacije prema kojima je jedna od devojaka koja Elvedina drži u kući, njegova bivša devojka koja je navodno lažirala trudnoću.

- Ne možemo da pronađemo tu kuću. Koga god pitamo, samo nam kažu: "Ne zanima nas, ona je ku***". Neka cura, ta njegova valjda bivša, šta ja znam, rekla je mu je da je trudna s njim, a on tvrdi da nije - rekao je izvor "Avaza".

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA