Kamiondžiji iz Srbije pukla guma kod Slavonskog Broda: Prešao u drugu traku, dvoje povređenih

U saobraćajnoj nezgodi su povređeni muškarac (53) i njegova saputnica stara 30 godina

  • 0
Slavonski Brod, saobraćajna nesreća Auto koji je učestovao u saobraćajki kod Slavonskog Broda, Foto: Facebook/DVD Donji Andrijevci

Kamiondžija iz Srbije (27) izazvao je saobraćajnu nesreću juče oko 17.15 u blizini Slavonskog Broda u Hrvatskoj, u kojoj su dve osobe teško povređene, piše portal Sb online.

Nakon obavljenog uviđaja, utvrđeno je da se 27-godišnji vozač autobusa kretao autoputem A3 od zapada ka istoku, dok je suprotnom kolovoznom trakom 53-godišnji državljanin Hrvatske vozio automobil u kom je bila i njegova saputnica stara 30 godina.

Tokom vožnje, došlo je do pucanja prednje gume na teretnom vozilu usled čega je ono krenulo da se zanosi. Kamion je probio zaštitnu ogradu a zatim i prešao u suprotnu traku gde je udario u auto.

U nesreći su povređeni muškarac (53) i žena (30) iz putničkog automobila i oni su prevezeni u Opštu bolnicu "Dr Josip Benčević" u Slavonskom Brodu gde su zadržani na lečenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA