≫ 

Nevreme u Crnoj Gori napravilo haos: Preusmereni brojni letovi, najteže pogođeno Cetinje

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika, jutros je otkazan i let kompanije Air Serbia iz Beograda za Podgoricu

  • 5
Cetinje, Nevreme, Nevreme u Cetinju Foto: Cetinjski list

Svi letovi za Tivat, su do sada preusmeravani na Podgoricu, ali iz Ljubljane, zbog nevremena nije sleteo u Podgoricu već se uputio na alternativni aerodrom Beograd.

Očekuje da će posle 18 sati biti bolji uslovi, te da će svi letovi biti realizovani po planu, saopšteno je iz Aerodoroma, prenosi RTCG.

Letovi iz Beograda YM 201 i JU 180, let iz Moskve DP829, kao i let za Moskvu, preusmereni su uz organizovan aerodromski prevoz putnika.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika, jutros je otkazan i let kompanije Air Serbia iz Beograda za Podgoricu. Kako se može videti na sajtu aerodroma, sletanje tog aviona bilo je planirano za 11:10 časova.

Zbog obilne kiše koja je najavljena za danas naročito u centralnim i južnim krajevima Crne Gore iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a pozivali su građane da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji, kako na kopnu, tako i na moru.

Nevreme prouzrokovalo probleme na Cetinju, vatrogasci intervenišu u naselju Gipos

Nevreme praćeno jakim vjetrom koje je zahvatilo Cetinje uzrokovalo je niz problema na gradskom području. Prema rečima komandira Službe zaštite i spašavanja Peđe Moštrokola, cetinjski vatrogasci morali su da intervenišu u naselju Gipos, navodi "Cetinjski list".

- Zbog velike količine padavina, došlo do izlivanja vode u podrumske prostorije u naselju Gipos gde smo ispumpavali vodu. Istu situaciju smo imali i u Kućama u nizu. Intervenisali smo i u Bulevaru gde se u toku vožnje zapalilo jedno vozilo. Ekipe su na terenu i prate situaciju na gradskom području - naglasio je Moštrokol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ППЊ

    3. mart 2020 | 20:52

    Де баш Цетиње

  • Lakoki

    3. mart 2020 | 19:58

    VIDI OVAJ SVE,...

  • Pedja

    3. mart 2020 | 19:54

    Air Serbia jedva doceka da malo paducka kisa,ili vetar da pirka da otkazu letove iz Tivta za Beograd,ko ide ovom rutom zna o cemu pricam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA