≫ 

Dignut u vazduh automobil Podgoričana: Jedna osoba poginula, druga teško povređena

Žena, koja živi u blizini, ispričala je za crnogorske medije da se posle prve eksplozije čulo još nekoliko detonacija

  • 20

Podgoričanin Đorđije Božović je poginuo, a Aleksandar Keković je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod Kekovićevog automobila u prestonici Crne Gore.

Povređeni je sa opekotinama je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore. Očevici su rekli "Vijestima" da je eksplozija izbacila Kekovića iz automobila, i da je on nakon toga bio je svestan.

Žena, koja živi u blizini, ispričala je "Vijestima" da se posle prve eksplozije čulo još nekoliko detonacija.

Podgorica, eksplozija, eksplozija u Podgorici Foto: Vijesti

U Urgentni blok su prebaćene i dve žene - radnica "Lide" koja je bila u teškom šoku i žena koja je parkirala auto ispred marketa. Prema prvim informacijama, žena koja je bila parkirana pored tog vozila zadobila je teške opekotine lica i prevezena je u KBC na dalje lečenje.

Dva vozila vatrogasne pomoći gasila su požar gotovo pola sata, a eksplozija je bila toliko snažna da su delovi automobila padali i stotinjak metara dalje po krovovima kuća i dvorišta.

Napad na Cetinju

Da podsetimo, pre nekoliko dana jedan muškarac ubijen je kada je eksplodirao automobil ispod koga je bila postavljena bomba. Tom prilikom nastradao je 52-godišnji Pero Muhadinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA