≫ 

Graničari uzimali pare da puštaju ljude iz zaraženih područja da uđu u zemlju: Skandal u BiH

Direktor Granične policije osudio postupke pripadnika policije

  • 15

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić osudio je nezakonite postupke pojedinih pripadnika ove policijske agencije dok se zemlja suočava s velikim izazovima korona virusa i migrantske krize i poručio da će svaki oblik neprofesionalnog ponašanja biti sankcionisan.

Reagujući na hapšenje policijskog službenika koji je uzeo novac i pustio tri lica iz zaraženog područja da uđu u BiH, Galić je naglasio da je zgrožen postupcima pojedinaca koji sramote ovu policijsku agenciju koja se nalazi pred ogromnim izazovima.

- Sramotno je i poražavajuće, pogotovo u ovakvim trenucima, da imamo neodgovorne i neprofesionalne pojedince koji svesno čine katastrofalne propuste - rekao je Galić, prenela je RTRS.

Granična policija, rekako je, mora biti primer za odgovorno i savesno postupanje u ovakvim situacijama.

Video: Ovako izgleda kontrola putnika na graničnom prelazu Horgoš u Srbiju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    18. mart 2020 | 10:13

    Tako su se ljudi bogatiji, za vreme sankcija, bombardovanja, sto bih rekao nas narod dok nekom ne smrkne drugom ne može da svabe

  • Jea

    18. mart 2020 | 10:03

    U BiH??? Ma nemoguce,to je zemlja za pozeliti za obicne ljude,za radnike...ekonomija cvijeta,nema lopovluka ni korupcije,biramo sve bolje od boljeg na izborima,ma jaca drzava od Svice...

  • Ja

    18. mart 2020 | 10:06

    Otkaz za primer drugima. Samo radikalne mere mogu pomoći, ovaj narod je vec odavao kao razularena masa, radi ko i sta kako hoće, niti se postuju zakoni, ni propisi. Vreme je sa nesto preduzme, jer idemo na put bez povratka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA