≫ 

Dva mladića iz Crne Gore planirala ubistvo članova kriminalne grupe: Pronađen snajper u "štek stanu"

Sprečen pokušaj ubistva u Crnoj Gori

  • 2
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Dva mladića starosti 28 i 24 godine uhapšena su danas zbog sumnje da su planirali ubistvo visokopozicioniranih članova suprotstavljene kriminalne grupe iz Bara, saopštila je crnogorska policija.

Osumnjičeni su, planirajući ubistvo, navodno ukrali automobile u Ulcinju, a u stanu im je pronađena snajper puška i drugo oružje, dok im je u "štek stanu" pronađen snajper sa nišanom i prigušivačem, prenosi portal RTCG.

Mladići su u policijskim evidencijama registrovani kao lica bliska jednoj od organizovanih krminalnih grupa koja deluje na teritoriji Crne Gore.

- Kod lica M.P je tom prilikom pronađen telefon sa inostranom SIM karticom koja pruža usluge kriptovane zaštite. Ispitivanjem mobilnog telefona, došlo se do relevantnih saznanja, kao i dokaza da su osumnjičeni vršili pripremanje izvršenja krivičnih dela protiv života i tela - navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da su mladići, u cilju realizacije krivičnih dela uzeli pod zakup stambeni objekat koji se nalazi u Baru u mestu Ratac, koji im je bio takozvani "štek stan", a koji je policija pretresla 11. marta gde je našla oružje.

Video: Crnogorska policija traga za čovekom iz snimka koji se dovodi u vezu sa ubistvom

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA