≫ 

Ubila tek rođenu bebu, pa je bacila u jamu: Žena uhapšena u KC Crne Gore u Podgorici

Beživotno telo novorođenčeta pronađeno je 6. aprila, u jami na porodičnom imanju M. P.

  • 3
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

M. P. (36) iz Podgorice uhapšena je u Kliničkom centru Crne Gore zbog sumnje da je početkom aprila u selu Bijelo Polje, u Zeti, ubila svoju tek rođenu bebu, a potom telo bacila u jamu.

Protiv nje je podgorička policija 6. aprila podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je ubila dete nakon porođaja, ali su se uslovi za njeno hapšenje stekli tek posle lečenja jer je bila životno ugrožena posle porođaja van medicinske ustanove, prenose Vijesti.

Čedomorstvo je otkriveno dan ranije, kada je policija 5. aprila dobila prijavu iz Kliničkog centra Crne Gore da je lekarsku pomoć zatražila žena zbog komplikacija koje su nastale posle porođaja van bolnice, koja to nije pominjala. Međutim, lekari su utvrdili o čemu se radi i pozvali policiju.

Beživotno telo novorođenčeta pronađeno je 6. aprila, u jami na porodičnom imanju M. P. u Zeti.

- Policija je operativnim radom na terenu, u sklopu policijsko-tužilačke aktivnosti, i pretresom imanja i objekta stanovanja ženske osobe pronašla beživotno telo novorođenčeta, koje je po nalogu nadležnog tužioca upućeno na obdukciju - saopšteno je iz Uprave policije.

Prema saznanjima “Vijesti”, tridesetšestogodišnjakinja je lekarima rekla da ima ginekoloških problema, ne pominjući da se nedugo pre toga porodila.

beb

Video: Majka monstrum bacila novorođenu devojčicu u rupu, nedaleko pronađeno telo bebinog blizanca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA