≫ 

Hrvatski mediji prvo javili da su privedeni ljudi u majicama "ZDS", ali hapšenja nije bilo zbog kiše

Novi list je objavio da je policija danas privela predsednika Udruženje specijalne policije Zorana Marasa zato što je jutros u Okučanima venac položio u majici s natpisom “Za dom spremni”

  • 3
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon incidenta u Okučanima koji se dogodio na obeležavanju godišnjice akcije "Bljesak", hrvatski mediji ne prestaju da bruje o muškarcima koji su tom prilikom nosili majice sa natpisom "Za dom spremni". Predsednik Hrvatske je zbog toga napustio skup, a iako su neki mediji preneli da su muškarci uhapšeni, Index.hr tvrdi da to nije tačno.

Novi list je objavio da je policija danas privela predsednika Udruženje specijalne policije Zorana Marasa zato što je jutros u Okučanima venac položio u majici s natpisom “Za dom spremni”. Tu je informaciju je navodno potvrdio sam Maras.

- Nakon što je svečanost završila, pristupili su mi zaposleni policije i rekli da s njima moram na informativni razgovor. Upitao sam zašto, odgovorili su mi ‘zbog remećenja javnog reda i mira’. Otišao sam s njima u obližnju policijsku stanicu, tamo su uzeli moje podatke i rekli su mi da je to zbog moje majice - izjavio je Maras za Novi list.

Kako piše riječki dnevnik, predsednik Udruženja specijalne policije vrlo brzo je pušten iz policijske postaje.

Ipak iz PU brodsko-posavske pod koju spadaju Okučani su za Index.hr rekli da privođenja nije bilo. Razlog je prilično neverovatan.

- Ne, niko nije uhapšen ni priveden. Obavljen je samo kratak razgovor jer je padala kiša - naveli su iz policije.

Video: Kako je Oluja promenila Knin?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IDENTITET

    1. maj 2020 | 15:58

    Je ne razumem sta je tu cudno, nova Hrvatska je kao i stara napravljena na lesevima srpskog zivlja i to nije nikog briga, govorimo o zrtvama Jasenovca i drugim a pre samo trideset godina oni napravise novi Jasenovac i nikom nista, jos ih prioritetno bez ispunjenih uslova primise u tu divnu EU, napravljenu na temejima i primeru Jugoslavije, ciju ce sudbinu i sami doziveti i nazalost krvavu kakva je bila i nasa.

  • PRLE

    1. maj 2020 | 15:22

    Bravo Zoki, uklinii ih Francek jos 92, nastavi iti dalje, fasizam nece proci.

  • PRLE

    2. maj 2020 | 18:16

    HDZ ih nece zatvarat vec podrzavat da bi na izborima zadrzali udobne fotelje, sve je to stara skola, vladaju 30 g i udobno zive dok narod pati, niko u svijetu neforsira fasisticke ideje do Balkana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA