Incident u Beranama: Maloletnik ispalio nekoliko hitaca iz auta tokom proslave Dana nezavisnosti

Službenici Centra bezbednosti Berane su protiv A.T. (17) podneli zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 13

  • 5
Nikšić, Dan nezavisnosti Crne Gore, Crna Gora Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija Nikšić

Beranska policija podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloletnog A.T. (17) nakon što je danas, kako je saopšteno, tokom proslave Dana nezavisnosti u tom gradu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

- Službenici Centra bezbednosti Berane su protiv A.T. (17) podneli zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 13. Zakona o javnom redu i miru, kao i zbog prekršaja iz člana 10. Zakona o oružju. A.T. je danas iz vozila marke VW passat koje se kretalo u koloni vozila povodom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog nema elemenata krivičnog dela - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako pišu Vijesti, snimak pucnjave je do policije došao preko društvenih mreža, a građanin koji ga je napravio i postavio na Fejsbuk, zamoljen je da ga ustupi policiji.

U koloni automobila koji su kružili kroz Berane, osim registarskih oznaka Berana, bilo je i automobila sa oznakama Andrijevice, Gusinja, Plava, Petnjice i Rožaja.

Video: Vijore se zastave, čuju se povici: Ovako Crnogorci slave nezavisnost od Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сремац

    21. maj 2020 | 23:21

    И ови почели да славе к'о њихова браћа шиптари, е јадни сте да јаднији нема...

  • 0🤔

    21. maj 2020 | 23:34

    Prekršajnu? 17 poseduje oružje 😁

  • pravda

    22. maj 2020 | 02:21

    Meni je vise ljudi bilo na svadbu nego na ovu proslavu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA