≫ 

Sin političara HDZ-a uzimao novac iz očevog sefa: Kupovao prijateljstva ili bio žrtva iznude?

Maloletnik je iz sefa navodno uzeo oko 50.000 evra

  • 2
Novac, evri Foto: Marko Jovanović

Maloletni sin političara HDZ iz Šibenika pre izvesnog vremena navodno je došao do šifre roditeljskog sefa te ga je otvorio i u njemu našao popriličnu svotu novca.

Kako navodi Jutarnji.hr, pominje se svota od oko 350.000 kuna (što je oko 50.000 evra).

Mladić je, kako dalje pišu hrvatski mediji, došavši do tako pozamašne svote, prema pričama, počeo da kupuje prijateljstvo drugih vršnjaka.

Da li je uzrok tome očev politički "pedigre" i imidž bogatog momka kojeg ulica ne želi, a on baš hoće priznanje te iste ulice ili, pak, nastojanje da se svidi "lošim" momcima s kojima je želeo da se druži, što je pokazivao sitnim delinkventskim (o)ponašanjima, teško je reći, piše "Jutarnji list."

Mladić je navodno šakom i kapom delio novac svojim vršnjacima, a i onima malo starijima. Bilo je i nekih koji su ga odbijali, ali i mnogo onih koji su prihvatili te iznenadne poklone.

No, došlo je do neizbežnog. Zvaničnik je jednog dana otkrio da u sefu nedostaje novac. A momak je, priča se po Šibeniku, kad ga je ovaj pitao zna li gde je novac, kazao da je žrtva iznude.

Očito ne sumnjajući u njegove reči, otac je slučaj prijavio policiji, koja je onda krenula u akciju i po gradskim ulicama pohvatala više desetina momaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    24. maj 2020 | 07:43

    Kako došlo tako je otišlo

  • alal vera alal vera

    24. maj 2020 | 06:12

    mali privrednik krije novac u kuci umesto da novac drzi u banci na sigurnom mestu.znaci neke ne dozvoljene radnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA