≫ 

Uznemirujući snimak napada na Zvicera: Izleteli iz kola i počeli da pucaju, kamere sve snimile

Zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine saopštio je da je navodni vođa kavačkog kriminalnog klana u kritičnom stanju

  • 18

Video: Pogledajte snimak napada na vođu crnogorskog kriminalnog klana u Kijevu

Kamere su snimile trenutak u kom napadači ispaljuju hice na navodnog vođu kavačkog klana Radoja Zvicera (37) u centru Kijeva, koji je sinoć izrešetan ispred jednog luksuznog stambenog kompleksa.

- U Zvicera je ispaljeno više metaka, od kojih su ga tri pogodila u grudni koš. On je hospitalizovan na intenzivnoj nezi i nalazi se u kritičnom stanju - napisao je zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Gerašenko uz video na kom se vidi kako napadači izleću iz vozila i pucaju na Zvicera.

Nakon obračuna na snimku se vidi kako napadači uleću u automobil i beže sa lica mesta.

Nekoliko stotina metara dalje, vozilo, u kom je bilo i oružje kojim je počinjen zločin, je zapaljeno, a napadači su pobegli.

Oni su uhapšeni jutros dok su pokušavali da stignu do Moldavije.

Njima su ušli u trag zahvaljujući sigurnosnim kamerama koje su snimile i trenutak paljenja vozila u kom su pobegli sa mesta zločina. U pokušaju da unište dokaze, i sami su povređeni, pošto je dvojicu napadača zahvatila vatra.

Prilikom bekstva iz vozila nisu poneli oružje kojim su pucali na šefa kavčana, ali kako automobil nije uništen, za policiju je ostala gomila dokaza. U nagorelom "smartu" na patosnici, policija je pronašla pištolj i škorpione sa prigušivačima, kao i municiju.

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

Video: Snimak pokušaja uništavanja dokaza nakon napada na Zvicera

Video: Napadači na Zvicera hteli da zbrišu u Moldaviju: Uhvaćeni naoružani do zuba, ovako su im ušli u trag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA