≫ 

Ispituje se veza Zvicera sa gruzijskom auto-mafijom: Kavčanin plaćao da se brinu o njemu?

Istražni organi sumnjaju da je neko od korumpiranih policajaca ili kriminalaca dobio veću naknadu, pa je odlučio da izda Kotoranina

  • 0
Zvicer

Foto: The National Police of Ukraine, Vijesti

Ukrajinska obaveštajna služba ispituje povezanost Kotoranina Radoja Zvicera (37), kojeg je crnogorska policija označila kao jednog od vođa kavačkog klana, sa gruzijskom auto-mafijom i pojedinim korumpiranim policajcima, piše Dan.

Tamošnji mediji pišu da je Zvicer plaćao naknadu policajcima i članovima auto-mafije kako bi se brinuli o njegovoj bezbednosti. Kako se spekuliše, neke vođe gruzijske mafije iznajmile su stanove u istoj zgradi u kojoj stanuje Zvicer.

Istražni organi sumnjaju da je neko od korumpiranih policajaca ili kriminalaca dobio veću naknadu, pa je odlučio da izda Kotoranina, koji je 26. maja preživio pokušaj surove likvidacije u Kijevu.

- Zvicerovo zdravstveno stanje je stabilno. S obzirom na to da Crna Gora već dve godine traga za njim, nije isključeno da će on, kada se oporavi, biti predat crnogorskom pravosuđu - objavili su ranije ukrajinski mediji.

Kako prenose tamošnji mediji, nakon izlaska iz bolnice, on se oporavlja i živi na adresi gde je i ranije živeo, a čuvaju ga pripadnici ukrajinske policije. Prema nezvaničnim informacijama, on je iznajmio još dva stana u cilju dodatnog obezbeđenja.

Video: Napadači na Zvicera hteli da zbrišu u Moldaviju: Uhvaćeni naoružani do zuba, ovako su im ušli u trag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA