• 0

Terao sinove da prosjače da bi imao da pije i da se kocka: Tukao ih kad ne donesu "dovoljno para"

T. K. se tereti da je terao sinove da prosjače da bi on ima novac za alkohol i kocku

  • 0
Nasilje u porodici, tuča, otac bije sina,  svađa, batine, davljenje, udaviti muškarci muškaraca starac

Foto-ilustracija: Shutterstock.

Crnogorska policija uhapsila T. K. (39) iz Berana i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.

Sumnja se da je T.K. (39) pod pretnjom i koristeći silu, zloupotrebom odnosa zavisnosti, prinuđivao svoju decu B.K. (14) i A.K. (20) da se bave prosačenjem i da novac koji su sticali na taj način predaju njemu da bi ga koristio za lične potrebe, odnosno za kupovinu alkohola i za kockanje.

Sumnja se da je T.K. maloletnog B.K. prinuđivao na prosjačenje od njegove pete godine života, a ukoliko bi se desilo da mu novac ne donese ili da donese manju količinu novca, fizički ga je napadao i kažnjavao.

Maloletni B.K. je zbog takvog načina života trpeo velike posledice koje su se odražavale na njegovo zdravlje, usled čega je često bio i na bolničkom lečenju.

Takođe, na isti način je, sumnja se, T.K. prinuđivao na prosjačenje i fizički zlostavljao i A.K. i to od njegove sedme do 16. godine života, kada je isteran iz kuće od strane oca, budući da se usprotivio takvom načinu života.

Osumnjičeni T.K. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, sproveden nadležnom državnom tužiocu u Bijelom Polju.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima