≫ 

Kako je nestala devojčica (15) iz Lukavca: Sumnjalo se da je oteta, otac primio stravičan poziv

Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, u ponedeljak u poslepodnevnim satima nestala je devojčica Larisa Nukić (15), a njen nestanak je prijvao je otac

  • 1
Larisa N. Foto: Facebook/Privatna arhiva

Policija u BiH je nakon intenzivne potrage uspela da pronađe nestalu 15-godišnju devojčicu Larisu N. iz Lukavca, za koju se sumnjalo da je oteta. Nestanak deteta prijavio je otac koji je juče oko 19:40 otišao u policijsku stanicu.

- U prostorije PS Lukavac lično je pristupio S. N. i prijavio osobu inicijala D. M. rođenog 1984. godine na području opštine Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, a o svemu je obavešten u dežurni tužilac i Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona po čijim uputstvima postupaju službenici Odeljenja kriminalističke policije. Policijska uprava Lukavac preduzima sve potrebne mere i radnje u rasvetljavanju ovog slučaja – rekla je Amra Kapidžić, portparol Uprave policije MUP-a TK, prenosli Tuzlanski.ba.

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je post sa fotografijom i imenom devojčice za kojom je bila raspisana potraga i molba svima koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa njenim nestankom da kontaktiraju policiju.

Službenici policije MUP-a TK već su izvršili pretrese na nekoliko lokacija u vezi sa ovim slučajem. Putem društvene mreže Facebook oglasila se i sestra nestale Larise.

- Mi smo sinoć sedeli u dvorištu ispred kuće. Sestra je otišla da baci đubre i nije se vratila. Larisa nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Nakon što je nestala mom ocu je zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada videti” i prekinuo. On nije psihički stabilna osoba. Nikada nije imao svoju porodicu živi sa ocem i majkom. Nikada se nismo zamerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molimo se da je živa. Molim sve koji imaju bilo kakve informacije da nam pomognu – rekla je kroz suze Emira Nukić.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA