≫ 

Srpske lažne doktorke pale u Crnoj Gori: Uslikane u bahanalijama u zatvoru, Jasna uzela pola pazara

Prošle godine uhapšene žene su napravile skandal u psihijatrijskoj bolnici

  • 11
prostitutka porno glumica foto: pixabay.com

Policija je uhapsila je Jasnu B. (37) iz Srbije zbog sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije.

Lisice na ruke stavljene su joj nakon što je u Kolašinu privedena Milica S, takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Njih dve su inače, akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, iz novembra prošle godine, prenose "Vijesti".

Naime, kako su tada pisali mediji, osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na je Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika.

Nakon hapšenja Jasne B, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Jasna počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

- Na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S... Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina - saopšteno je iz UP.

Jasna B. je uhapšena u Petrovcu, a potom je budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica, gde su inspektori od nje prikupili obaveštenja i oduzeli joj telefon.

Šta se desilo u Dobroti

Javnost je bila zapanjena kada je na fejsbuk dospela fotografija pacijenta okruženog "medicinskim osobljem", koje su se se njim fotografisale u nepristojnim pozama u psihijatrijskoj bolnici "Dobrota" u Kotoru.

Njih dve, naravno, nisu bile medicinske sestre, već su samo bile odevene u bele mantile.

Tako je bolnica pokrenila istragu u saradnji sa MUP.

Ove dve "sestre" ne samo što nisu bile zaposlene u bolnici, već njihova poseta nije evidentirana, a niko iz obezbeđenja nije primetio da su one ušetale.

- P. Đ. se aktuelno nalazi na hospitalnom lečenju u našoj ustanovi, na Sudskom (forenzičkom) odeljenju naše bolnice. Odeljenje je zatvorenog tipa sa prisutnim video-nadzorom i uposlenicima privatne firme obezbeđenja, pored redovno zaposlenog medicinskog osoblja. Sama specifičnost odeljenja i činjenica da se radi o sudskim (forenzičkim) pacijentima, često počiniocima najtežih krivičnih dela, diktira i drugačiji sistem nadzora ove kategorije pacijenata, što podrazumeva: 24-časovni video-nadzor odeljenja; restriktivni režim posete pacijentima uz evidenciju svih poseta od strane ovlašćene firme obezbeđenja u posebnoj knjizi - rekao je tada vršilac dužnosti direktora te ustanove Aleksandar Tomčuk.

Čudilo se i obezbeđenje.

- Kako su ušle ne znam. Baš ne mogu da razumem...Sveske se uredno vode... Hard disk beleži snimke za zadnjih 15 dana... Bilo je toliko problema, ali mi nikad nismo imali propust. Radimo po standardima i prosto je nemoguće da se nešto takvo desi, da prođu pored nas. Koliko još sutra mi ćemo ponovo pregledati sve snimke i tražiti da se utvrdi šta se desilo i kuda su ušle - kazao je tada izvršni direktor firme "Vector system security" Ratko Popović.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    1. avgust 2020 | 12:51

    Imamo mi lazne doktore i u vladi, a sto ne i sire.

  • Lejla

    1. avgust 2020 | 13:13

    Evo razlike...prave doktorke daju bocu lažne doktorke ih primaju...

  • DARKO 100%

    1. avgust 2020 | 12:28

    Dosli smo u situaciju da vise neznamo sta je orginal a sta replika,ono sto je stvarno a sta nije,poceli smo i da uperujemo prst na sve i na svakog,sve je to doprinelo katastrofalno drustvo u vremenu u kom zivimo ,gde cak i od onih od koga ocekujemo najvisi stepen drustvene odgovoenosti razocaraju nas svojim postupcima ili delima,tako nemoze nas nista vise iznenaditi jer svesnost je parametar naseg znanja i ocekivanja kroz dela i vremena u kojim prolazimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA