Ubistvo škaljaraca na Krfu: Na pištolju otkriveni tragovi ubijenog Kožara

Nedavno je grčka policija privela tri osobe za koje se veruje da su povezane sa ubistvom Alana Kožara i Damira Hadžića

  • 0
Damir Hadžić, Alan Kožar Foto: Printscreen/Youtube/ ionian channel

Na pištolju koji je pronađen na mestu ubistva „škaljaraca“ Alana Kožara i Damira Hadžića pronađeni su tragovi Baranina Kožara.

Takođe, sa mesta likvidacije izuzeti su i tragovi krvi treće osobe za koju će se analizama utvrditi da li je neko od napadača ili ipak treća osoba koja je bila sa žrtvama, pa nakon napada pobegla, prenosi Dan.

Dvostruko ubistvo desilo se 23. jula na grčkom ostrvu Krf. Kako piše grči portal alphafreepress.gr, policajci koji su stigli na mjesto izvršenja dvostrukog ubistva pronašli su, pored kalibra ispaljenih hitaca, i pištolj u vozilu žrtava koji žrtve nisu uspele da upotrebe, jer je na njih ispaljena iznenadna „kiša“ metaka.

Nedavno je grčka policija privela tri osobe za koje se veruje da su povezane sa ubistvom Alana Kožara i Damira Hadžića. Privedene osobe kod sebe su imale lažne hrvatske i češke pasoše.

Tela dva ubijena „škaljarca” pronašao je maser u vozilu ispred vile u kojoj su boravili. Kožar je imao lažna dokumenta i putovao je sa pasošem Slovenije, pod imenom Robert Bitenc. Hadžić je takođe imao lažni pasoš i putavo je pod imenom Martin Pospišek.

U njih je ispaljeno 29 hitaca u predelu grudi i glave kada su se vraćali sa plaže. Prema saznanjima EL.AS-a, to je novi udarac „crnogorske mafije“, nakon prvobitnog udarca - ubistva Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u kafani u Vari, piše grčki epoli.gr.

Tim iz Odseka za ubistva iz Atine vršio je istragu na Krfu, a čeka se odgovor na zahtev Interpola o tome da li protiv njih postoji međunarodni nalog za hapšenje. Dosadašnje informacije, kako objavljaju tamošnji mediji, govore o mogućem plaćenom ubistvu, s tim da su žrtve povezane sa slučajevima droge i ubistava.

Video: Snimak pokušaja uništavanja dokaza nakon napada na Zvicera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA