≫ 

Danijela pronađena mrtva u stanu u Italiji: Mesec dana ležala u krvi u kupatilu

Pošto su policajci obili vrata stana, pronašli su Hrvaticu

  • 0
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo

Foto ilustracija: Shutterstock

Državljanka Hrvatske Danijela K. (51) pronađena je mrtva u stanu u italijanskom mestu Kapralba, koji se nalazi u okolini Milana.

Kako prenosi “Jutarnji list”, ona već nekoliko decenija živi u Italiji, a pretpostavlja se da je mesec dana njeno telo bilo u vili u kojoj živi. Policija je ovo otkrila pošto je dobila prijavu meštana koji su obavestili organe vlasti da su osetili nesnosni smrad.

Pošto su policajci obili vrata stana, pronašli su Hrvaticu, koja je ležala potrbuške u kupatilu, a glava joj je stajala u lokvi krvi.

Lokalna policija je pokrenula istragu, a posle obavljenog uviđaja i obdukcije utvrđeno je da je krvarenje nastupilo pošto je pala, odnosno da nije reč o nasilnoj smrti.

Komšije kažu da je 51-godišnja Danijela živela sama tamo pošto joj je preminuo suprug i da nije imala nikoga. Jedan od suseda istakao je da je znala da govori komšijama o Hrvatskoj i govorila kako tamo nema nikoga više.

Prema pisanju medija, za sahranu će se pobrinuti lokalna opština.

Video: Avgust je, a za hrvatski turizam kao da je decembar, u dubokom je minusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA