Dečaku zadao 50 uboda po telu, devojčicu izbo i razbio joj glavu: Jezivi detalji napada kod Osijeka

* Dok je D. Š. šrafcigerom ubadao dete urlao je: "Ovo je osveta" * Okupljeni meštani umesto da pomognu detetu, snimali mobilnim telefonom krv

  • 3
Hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Dečak, kojeg je šrafcigerom po telu izbo D. Š. u mestu Darde kod Osijeka, zadobio je više od 50 uboda po telu. Nakon brutalnog napada D. Š. se odvezao biciklom.

- Bila sam u prodavnici i nisam videla sam napad, ali sam čula dečaka kako viče. Istrčala sam i videla kako muškarac seda na bicikl i odlazi, a dečak je bio sav krvav. Imao je valjda 50-ak uboda po celom telu. Svuda po odeći izbijale su krvave tačke na leđima i napred po telu, a uboda je imao i po glavi. Pozvala sam Hitnu pomoć - rekla je za Glas Slavonije svedok napada na 11-godišnjeg dečaka u Dardi zbog kojeg je uhapšen D. Š. (49) iz baranjskog mesta Mece.

Kako dodaje, muškarac koji je prilazio radnji čuo je napadača kako viče: "Ovo je osveta!", ali za sada nema nikakvih službenih informacija o tome o kakvoj se osveti radi.

Glas Slavonije nadalje piše da se oko napadnutog dečaka i gospođe vrlo brzo skupilo desetak muškaraca koji su "samo stajali i gledali", a neki od njih su događaj i snimali mobilnim telefonom.

Dečak govorio da ništa nije uradio

Podsećamo, D. Š. je u ponedeljak oko 10 sati u mestima Darda i Mece povredio dvoje dece. U Mecama je ubodena devojčica, a u Dardi dečak. Napadač je prvo izbo dečaka u Dardi, a potom se vratio u Mece i nakon 10-ak minuta u prolazu je sa skateboarda srušio devojčicu i takođe je ubo više puta. Povređenoj deci pruža se lekarska pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Svedoci navode kako se napad na dečaka u Dardi, ispred radnje u blizini osnovne škole, zbio iznenada i u samo nekoliko trenutaka.

Aleksandar Kovač iz Darde rekao je za medije kako je dečak nakon napada 49-godišnjaka sedeo na travi i govorio kako mu ništa nije uradio.

- Dete se jako uplašilo. Podigao sam mu majicu i pogledao ga, to je bilo toliko uboda, Bože sačuvaj - rekao je Kovač.

Devojčici razbio glavu

Svedok napada na devojčicu u Mecama, Milorad Unčanin, rekao je kako je D. Š. napao devojčicu dok se vraćala od bake.

- Na samoj raskrsnici ju je srušio, ubo i razbio joj glavu - dodao je.

Za sada još nema službenih informacija o tome kakvim "oštrim predmetom" je 49-godišnjak izbo dvoje dece, piše Glas Slavonije i navodi da je dečak imao većinom plitke ubodne rane. Nezvanično se saznaje da je decu napao šrafcigerom.

Susedi u baranjskom mestu Mece odakle je izbodena devojčica, ali i uhapšeni zgroženi su komšijinim napadom. Većina ih se osvrnula na njegove dugogodišnje psihičke smetnje koje ispoljava na razne neprimerene načine, a dodatno mu se zamračilo pre par dana kada mu je, kako nam kažu, HEP poslao obračun o potrošnji struje za koji je smatrao da je prevelik i uz pretnju isključenjem struje ako dugovanje koje imaju kao domaćinstvo, ne podmiri.

- Šokirani smo kad smo čuli da je povredio našu komšinicu i jednog dečkića u Dardi. Oduvek je čudan bio. Ispilio nam je mozak nedavno oko struje i prevelikih računa i govorio da će bojkotovati sve to i pisati Papi. Ne znam šta bih rekao osim da je, ako sad gledam unatrag, bilo samo pitanje vremena kada će planuti na dramatičan način. Njegova majka se teško nosi s njegovom psihom - rekao je za Jutarnji list komšija uhapšenog D. Š.

Video: Žena isprebijala policajca, pa dobila po nosu i završila na podu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antun pokatoliceni srbin

    18. avgust 2020 | 10:00

    To nam je donijela zapadna demokrtija otuda sva zla dodju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA