Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Klikovca: Kavčanina izrešetali sa pet hitaca

Ubistvo Klikovca plaćeno je 100.000 evra

  • 0
Korona virus, koronavirus, Crna Gora, Podgorica Vijesti.me/Savo Prelević

Ivan Milačić, osumnjičen da je član kriminalne grupe koja je prošlog meseca ubila Sašu Klikovca, uhapšen je jutros u Podgorici. To je potvrđeno "Vijestima" iz više izvora koji dodaju da će osumnjičeni već danas biti priveden specijalnom tužiocu.

Zbog sumnje da je član ove kriminalne grupe, koju je prema dokazima istražitelja, još pre četiri godine formirao nedavno ubijeni Baranin Alan Kožar, policija intezivno traga za Podgoričaninom Predragom Vukadinovićem.

Tužilac Veljko Rutović novinarima je juče prezentovao rezultate do sada sprovedene istrage po kojoj je Miloš Marković osumnjičen da je ispalio smronosne hice u Klikovca i to iz automobila kojim je upravljao Marko Šuković.

Njih dvojica su uhapšeni ranije, a kao član iste kriminalne organizacije označen je Nišlija Milan D., koji se već nalazi u pritvoru, i to zbog pokušaja ubistva, sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić novinarima je saopštio da je ubistvo Saše Klikovca plaćeno 100.000 evra.

Prema njegovim rečima ista kriminalna grupa, za 200.000 evra je planirala da ubije člana porodice jednog policijskog funkcionera ali i da navodno za pola miliona ecra likvidira visokorangiranog pripadnika kavačkog klana.

Podsetimo, Saša Klikovac je ubijen 18. jula ispred njegovog porodičnog restorana, nakon čega se ubica dao u beg.

Video: Mesto likvidacije u Atini: Ovde su ubice hladnokrvno izrešetale Škaljarce naočigled dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA