≫ 

Pritvor ocu monstrumu koji je silovao ćerku (14): Napastvovao bi je kad bi mu došla u posetu

Uhapšenom N. P. određen pritvor do mesec dana

  • 1
Pedofil, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor ocu monstrumu N. P. (48) iz okoline Banjaluke, osumnjičenom da je u više navrata seksualno zlostavljao svoju 14-godišnju ćerku. 

Banjalučko tužilaštvo na teret mu stavlja da je počinio krivično delo obljube nad detetom mlađim od 15 godina, za koje je Krivičnim zakonikom Republike Srpske zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Kako javlja Avaz, N. P. je osumnjičen da je u julu i avgustu više puta imao seksualne odnose s ćerkom. Zlostavljanje se odvijalo u vreme kada bi devojčica dolazila u posetu biološkim roditeljima, budući da godinama živi kod hraniteljske porodice.

Napastvova ćerku kada mu je dolazila u posetu

- Godinama je živela u hraniteljskoj porodici zbog roditeljskog zapuštanja. S biološkim roditeljima se viđala periodično, tako što bi im odlazila u posetu njihovoj kući. To je osumnjičeni zloupotrebio i tokom poseta je napastvovao - tvrdi izvor blizak istrazi.

Ceo slučaj razotkrili su radnici Centra za socijalni rad nakon što im je hranitelj devojčice prijavio da je ona bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Sa svime su upoznati policija i tužilaštvo i pokrenuta je opširna istraga. Saslušano je više osoba i devojčica je ispitana u prisustvu stručnjaka i u skladu sa svim procedurama. Nakon toga je upućena na lekarski pregled koji je potvrdio najcrnje slutnje - kaže izvor iz istrage.

Banjalučka policija sličan slučaj otkrila je i prošle godine, kada je zbog napastvovanja 14-godišnje kćerke uhapšen D. B. (37). Krajem januara on je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora. Prošle sedmice banjalučki Okružni sud izrekao je šest godina zatvora D. R. (54) iz Šipova zbog obljube unuke.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Pokušao da siluje ženu na prepunoj stanici, niko nije pritrčao da pomogne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA