Maloletni Beograđanin dobio meru pojačanog nadzora zbog pomorske nesreće u Budvi

M. S. (17) danas je izrečena vaspitna mera pojačanog nadzora za izazivanje nesreće u kojoj je stradala Maja Šljivančanin (31), a njen verenik Vladimir Stanišić povređen

  • 7
Gliser Gliser / Foto: Pixabay / pasja1000

Sedamnaestogodišnjem M. S. iz Beograda danas je izrečena vaspitna mera pojačanog nadzora za izazivanje pomorske nesreće 11. jula u budvanskom akvatorijumu u kojoj je stradala Maja Šljivančanin (31), a njen verenik Vladimir S. povređen, potvrdio je za Pobjedu advokat Zdravko Begović.

Presudu je izrekla Momirka Tešić Marović, sudija Osnovnog suda u Kotoru.

Prema rečima advokata Begovića, vaspitnu meru pojačanog nadzora sprovodiće Centar za socijalni rad u Beogradu koji će pratiti ponašanje maloletnog M. S.

Osim vaspitne mere sudija Tešić Marović je sedamnaestogodišnjaku izrekla i posebnu meru društveno korisnog rada.

Podsećamo, M. S. se tereti da je upravljajući manjim gliserom iz nehata izazvao pomorsku nesreću na otvorenom moru kod Budve kada je udario u barku u kojoj su se nalazili Maja Šljivančanin i Vladimir Stanišić.

Video: Jahta vredna 10 miliona evra izgorela kod Sardinije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    7. septembar 2020 | 18:41

    120 sati drustveno korisnog rada za jedan ugasen zivot?! Pa vise je dobila srpska drzavljanka koja je navodno udarila sudiju (u sta licno, ne vjerujem).Zao mi je i tog momka, nije je namjerno ubio, ali ovo je sramota.Pare vrte, dje burgija nece.

  • Mara

    7. septembar 2020 | 19:51

    O čemu se ovdje radi. Da li je moguce ovo. Zasto se javno ne objavi kakav dogovor je postignut, jer ovakve objave ostavljaju veliki prostor da se ovakva krivicna djela ne kaznjavaju.

  • Miki

    7. septembar 2020 | 19:57

    Nije to glavna kazna nepismeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA