Otkriveno kako je preminula Ljiljana: Njeno telo nije spaljeno, evo šta se zapravo dogodilo

Nestanak Simićeve prijavljen je policiji 6. septembra, a njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog

  • 2
Ljiljana Simić Ubijena Ljiljana Simić / Foto: Privatna arhiva/Direktno.rs

Crnogorsko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Z. M. (47) i R. D. (36) zbog ubistva kanadske državljanke Ljiljane Simić (54).

Kako javljaju "Novosti", obdukcija je demantovala navode nekih medija da je njeno telo bilo zapaljeno.

- Polomljene su joj obe vilice, ali telo nije zapaljeno, kako se to moglo pročitati u pojedinim medijima - tvrdi sagovornik tog lista upućen u istragu, koji dodaje da je telo prilikom pronalaženja u jednom delu bilo u stanju truljenja.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti gušenje, pišu te novine.

Nestanak Simićeve prijavljen je policiji 6. septembra, a njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

Podsećanja radi, fočanska policija uhapsila je Z. M. (47) iz Crne Gore za kojim je raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog sumnje da je u Herceg Novom zajedno sa R. D. (36) ubio kanadsku državljanku Ljiljanu Simić (54), dok se nalazio u taksi vozilu koje se kretalo od Foče prema Federaciji BiH.

- Za pojasom trenerke kod osumnjičenog je pronađena ručna bomba M75, a u rancu vojnički bajonet, kao i drugi predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku - rekao je Kostović, prenosi Avaz.ba.

Video: Crnogorska policija traga za čovekom iz snimka koji se dovodi u vezu sa ubistvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA