• 55

Mirsad razbio televizor, psuje koronu i vesti: "Samo sluđuju ionako napaćen narod"

Mirsada su vesti o koroni dovodile do ludila

  • 55
printskrin Jutjub, dnevni avaz

Foto: Printscreen YouTube Dnevni Avaz

Mirsad Mulasmajić iz Novog Šehera, u BiH, krampom je razbio televizor. Dok razbija, Mirsad psuje i korona virus i vesti, i sve što mu je palo na pamet, piše Dnevni Avaz. 

Kako otkrivaju lokalni mediji, koliko god snimak bio i smešan, Mirsad jedva sastavlja kraj s krajem.

- Supruga mi je bolesna. Imam sina od 10 godina. Voleo bih da dođete do mene da vidite u kakvim uslovima živimo - kazao je Mulasmajić.

Kaže da više nije mogao da sluša vesti koje mediji svakodnevno objavljuju o korona virusu i da ga je to dovodilo do ludila.

- Nema nikakve druge vesti osim korona virusa. Samo sluđuju ionako napaćeni narod - kaže Mirsad Mulasmajić.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nihad-de baaa....

    Znam kako je to!Čovjeku se nakupilo.Šta koga briga i što o ovom mora svako znat?Njegov televizor,pošteno ga uzeo i ima pravo da ga razbije, isto jaje.Dobro,svijet ko svijet,raja ko raja o nećem mora da se prića.

  • Nihad-de baaa....

    Jest,stvarnio se od ovoga što se vidi priko TV(kod na na BiH programima) i Korone može da svijet izludi.Ljudino,šljivaa dobro rodila na Majevici, dođi i da pećemo rakiju a žene nek prave slatko(pekmez i džem).Drva sam spremio,brašna i soli obezbjedio, ostaje samo slatko i rakija.Malo ba promjeni mjesto boravka!Kako se ono kaže, promjeni ošarafi vugla ba.Nema druge pa ti vidi!

  • Deda Tomo

    Gospodine upravu ste samo nisi trbo lupati televizor jer si ga platijo a to što svaki dan uporno pričaju o koroni to mogu samo pričati onima koi se plaše smrti i onima što su kao i oni pametni i normalnim nemogu da pričaju jer svaki normalan ih je provalijo još bi svakom reko da ne ide na ta testiranja i da ne prihvataju te respiratore

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima