Plenković na komemoraciji nevino ubijenih Srba govorio o "velikosrpskoj agresiji"

To znači i smoći snage i priznati da je na Hrvatsku izvršena agresija i zaslužuje nedvosmislenu osudu - kazao je hrvatski premijer

Komentari

 • Тодорић

  Хрватској је Србија дала државност,и након изласка из југославија,ред је и да је изгуби,те да постане оно што је била,покрајина Аустрије.

  5
  0

  Podelite komentar

 • Bond

  Jednom neko da napise imena i prezimena zrtava. Treba napisati ime svake zrtve, samo tako protiv ovih bezboznika i satanista.

  3
  0

  Podelite komentar

 • jura

  Ostavlja se dojam potpune Srpske nevinosti, a svi zločini napravlheni su prema njima iz čistog hira. Hoće se netko od Srpskih dužnosnika pokloniti na Ovčari sad u 11 mj.

  1
  11

  Podelite komentar

  • Karamba

   @jura

   Hoće,99,9% Miloš & Pupi. Živi bili pa videli.

   2
   0

   Podelite komentar

  • ČUKAM

   @jura

   Na ovčari su ubijeni vaši heroji koji su bacili oružije i uniforme da bi se krili po bolesničkim sobama praveći se ranjeni i mrtvi.

   3
   1

   Podelite komentar

  • Wien

   @jura

   Cuj pokloniti se ustasama ???

   0
   0

   Podelite komentar

 • ČUKAM

  Nisu glupi i da dozvole sajt o ustaškim zločinima.

  3
  0

  Podelite komentar

 • Cvarkov

  A jel?...trazis opravdanje za ubijene jel?...kao u sledecem selu neki ubijeni pa je moralo tako jel?...ujace ujace nema tebi nego 7.62 u potiljak....

  5
  1

  Podelite komentar

 • Vitez Koja

  Problem je što u Hrvatskoj nije sramata da nekome kažeš da je ustaša. To je veliko nepoznavanje istorije i život u skladu sa fašističkim i nacističkim principima, ignorisanje genocida u Jasenovcu i Gradiški...Tako da njima ovi zločini iz 90' nad Srbima nisu ništa posebno. Problem je i što su svoj nacionalni identitet gradili na ustaškom identitetu, pa samim tim će im Srbi uvek biti neprijatelji.Kada uspeju da se oslobode tog identiteta i za svaki svoj neuspeh ne budu okrivljavali Srbiju i Srbe, onda možda dođe jednog dana do otopljavanja odnosa.Time samo pokazuju komplekse niže vrednosti.Videli smo to i kod Milogoraca, koji su gradili svoj identitet na bazi mržnje prema Srbima i plašenjem stanoništva "velikosrpskom hegemonijom" pokušavajući tako da ispadnu kao veliki zaštitnici svog naroda, profitirajući na ličnom planu i opstaju mnogo duže ukoliko im preti neka pretnja, a oni je besomučno brane.

  15
  0

  Podelite komentar

 • hogar

  ustase su uvek ujke kod njih nema izvinjenja ili samokriticnosti..... ha, ha cekaj malo pa Italija je Dalmaciju sa ostrvima dala Jugoslaviji a ne Hrvatskoj zasto ste stavili sapu na sve svi imaju pravo na Dalmaciju i ostrva... onaj austrougarski kopilan mislio je da je zavrsio posao nije... ceracemo se jos.....

  10
  1

  Podelite komentar

 • Blok

  Kod ujaka ništa novo; u ciklusima se ponavlja neizlečiva bolest "srbomrska!

  19
  0

  Podelite komentar

 • Febo

  Znaci ,ubijeni (Srpski civili)su zato sto su sami na sebe izvrsili agresiju.ako je i od ustasa,mnogo je

  22
  1

  Podelite komentar

 • Fis

  U ratu ima nevinih zrtava na obe strane a ima i krivih na obe strane, vi nastavite tu politiku mrznje i videcete dokle ce te stici, sami sebe ce te unistiti, moli te boga sto ste usli u EU i sto vas je pomagala godinama i zbog toga je i standard kod vas malo bolji, ali sa takvom politikom nema vise napred, zivi bili pa videli!!!

  18
  0

  Podelite komentar

  • Antun pokatoliceni srbun

   @Fis

   😅Mi smo ykoro organizovali gej paradu bolji smo od vas 😅

   2
   2

   Podelite komentar

 • Čeda

  Nije on džaba Pelenković, ujak kao i 90% njihovih kada su srbi u pitanju.

  14
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima