≫ 

Tuča lekara u bolnici u Kumanovu: Izudarao kolegu jer nije hteo da mu leči rođaku "preko veze"

Doktor je bio besan na kolegu jer nije preko reda primio njegovu rođaku, a kad ga je zvao na mobilni, ovaj mu se nije javio

  • 1
Tuča, maltretiranje, doktor Foto: Shutterstock

Dvojica lekara potukla su se u subotu u bolnici u Kumanovu naočigled pacijenata i to zbog toga što je jedan bio besan jer drugi nije hteo da leči "preko veze".

Kako prenose makedonski mediji, lekar I. I. je nasrnuo na svog kolegu K. F. zbog toga što ovaj nije primio njegovu rođaku preko reda, a kad ga je I. I. zvao na mobilni da urgira, kolega mu se nije javljao.

I. I. je za medije rekao da nije istina da je zvao kolegu da bi primio njegovu rođaku preko reda, već da je sukob nastao jer je pacijenta ostavio 45 minuta da čeka na pregled.

O svemu je obavešten MUP, kao i Ministarstvo zdravlja, koje je naredilo dalju istragu.

Video: Ludilo u bolnici: Dve bande ušle u brutalan okršaj na prijemnom odeljenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    28. septembar 2020 | 16:41

    S obzirom da sam iz zdravstva, kolega kolegi uvek uradi trazenu stvar, ovo je netrpeljivost od ranije. Mislim da nije uredu da kolega ignorise rodjaku svog kolege, pogotovu ako nije imao hitan slucaj. Znam ja to, ostave neka cela i ako ne mora, pokazuju neku nadmoc nad kolegom, pre ce primiti preko reda rodjaku neznam sta da kazem naprimer vratara nego kolege. Tako je kolega bio iziritiran i eto belaja. Ja licno uvek sam primala bilo ko da me pita, pauzu nisam imala, ako imam pacijenta, ovo mi je neshvatljivo, jer nikad neznaze kakav se slucaj krije, mozda nesto hitno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA