≫ 

Požar u napuštenom objektu u Bihaću: Meštani tvrde da su ga zapalili migranti

I pre nekoliko dana je došlo do požara i u porodičnoj kući kod Bihaća u kojoj niko ne živi, a policija sumnja na migrante

  • 0

U Bihaću je došlo do požara u napuštenom objektu bivšeg Kombitexa, a u pitanju je još jedno od mesta gde se okupljaju migranti, piše Klix.ba.

Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona požar je prijavljen oko 18 sati. Vatrogasci su na terenu, a nakon gašenja požara će biti poznato više detalja o uzroku.

Portparol policije USK-a Ale Šiljdedić nije mogao da potvrdi ono što tvrde meštani, a to je da su objekat zapalili migranti, ali kaže da se ovde u blizini jesu okupljali.

Njihovo okupljanje po napuštenim objektima je pogotovo izraženo u poslednjem periodu otkako je nastupilo svežije vreme i kišni dani, a u ovom području je sve više migranata bez nadzora nakon što je u neposrednoj blizini nedavno zatvoren migrantski kamp.

Podsetimo, pre nekoliko dana je došlo do požara i u porodičnoj kući kod Bihaća u kojoj niko ne živi, a policija sumnja na migrante.

Video: Od stana na Belim vodama, u kome je eksplodirao bojler, ostalo samo zgarište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA