≫ 

Tužilaštvo potvrdilo: Pokraden Aco Đukanović, kućna pomoćnica mu odnela nakit i satove

Kućna pomoćnica iskoristila poverenje supruge Aca Đukanovića i pokrala ih

  • 5
Korona virus, koronavirus, Crna Gora, Podgorica Vijesti.me/Savo Prelević

Specijalno državno tužilaštvo potvrdilo je danas da su iz kuće Aca Ðukanovića, brata crnogorskog predsednika, ukradeni više od kilogram zlata, 33 sata i nekoliko zlatnika, prenose Vijesti.

Tužiteljka Stojanka Radovanović je precizirala da je iz kuće Aca Ðukanovića ukradeno 1,053 kilograma zlatnog nakita, 900 grama nakita od zlata bez žiga, oko dva kilograma srebrnog nakita, više zlatnika, 33 sata.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da se sumnja da je Ana P. krala vredne stvari iz kuće Ðukanovića, koje je od nje otkupljivala osoba sa inicijalima R.F.

- Tokom 2019. godine formirana je kriminalna grupa koja je za cilj imala vršenje više krivičnih dela. Članovi te grupe su A. P. i R. F. Kod njih je pronađena ogromna količina ukradenog zlata - rekla je Radović, preneo je podgorički portal CdM.

Prema njenim rečima Ana P. je kod Ðukanovića radila kao kućna pomoćnica, koja je iskoristila poverenje Gabrijele Ðukanović, supruge Aca Ðukanovića.

- Istraga u ovom slučaju je pri kraju - dodala je ona.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao je da su Aco Đukanović i njegova supruga Gabrijela dostavili određenu dokumentaciju o poreklu ukradenog nakita.

Video: Snimljen na delu obijač stanova iz Aranđelovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA