≫ 

Isplivale fotografije razuzdanih hrvatskih policajaca: Pivo, dildo i zabava usred stanice

Na fotografijama se vidi da su bile prisutne i dve, tri dame - ponašanje policijskih službenika je neprimereno

  • 2
Policajac policija Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Dalmatinski portal objavio je juče seriju fotografija s žurke policajaca, održane u stanici aerodromske policije u jednom od sedam Kaštela.

Snimci su nastali pre deset godina, što može da se zaključi prema rekvizitima s kojima se policajci zabavljaju, a malo je reći da su prizori neprimereni.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s veštačkim penisom, zatim mačevanja flašama piva u boksericama, pa do rekonstruisanja scena seksa između dvojice ili više muškaraca.

Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pivo je teško prebrojati. U jednom trenutku policajci grle "policijski etički kodeks". Koliko može da se vidi, prisutne su bile i dve, tri dame.

Čini se da je predvodnik ove lude zabave mlađi, oženjeni muškarac, s dve narukvice na rukama. Taj je na skoro svakoj slici.

Na zidu je karta grada Splita, ali i splitske vazsdušne luke što može posmatrača da navede na trag da se radi o nekoj od stanica u centralnoj, Splitsko-dalmatinskoj županiji, prenosi 24sata.hr.

Zato je medij i poslao pitanja njihovom odeljenju za odnose s javnošću.

- Do danas nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama stanice aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od juna 2018. godine. Po izgledu uniforme i tehničke opreme na objavljenim fotografijama evidentno je da se radi o fotografijama koje su snimljene pre otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na protek vremena, sprovešćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti - rekli su.

Video: Dron ih nahvatao na korona-žurci tokom karantina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA