≫ 

Osuđivani ubica izudarao i opljačkao momka koji je hteo da mu pomogne posle saobraćajne nesreće

Stao da pomogne osuđivanom ubici pa dobio batine i ostao bez kombija

  • 1
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Semir B. (50), osuđivani ubica iz Orahove kod Bosanske Gradiške, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je izudarao i ukrao službeni kombi radniku "Građ prometa" N. S. (19) iz Doboja, koji je pokušao da mu pomogne nakon što je Semir automobilom "pasat" sleteo s puta, piše Avaz.

U PU Bosanska Gradiška navode da se nesvakidašnji događaj odigrao u sredu oko 14.30 sati u Orahovi, neposredno nakon što je Semir B. vozilom sleteo s puta. Videvši čoveka u nesreći N. S. se zaustavio da mu pomogne. Međutim, umesto zahvalnosti, dobio je batine zbog kojih mu je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Bosanska Gradiška i konstatovane lakše telesne povrede.

Ukrao žrtvin službeni kombi

- Nakon saobraćajne nezgode vozaču S. B. je prišao oštećeni, kako bi mu pomogao, ali je on fizički nasrnuo na njega. Više puta je udario mladića po glavi i telu. Kada se mladić povukao S. B. je seo u žrtvin službeni kombi, u kome su bila i dva mobilna telefona, i pobegao u nepoznatom pravcu - rekla je portparol PU Bosanska Gradiška Slobodanka Subotić.

Nedugo zatim S. B. se ukradenim kombijem vraća na mesto nezgode. Potom kombijem pokušava da, iz kanala, izvuče svog "pasata", u čemu nije uspeo. U tom trenuku na lice mesta stiže patrola policije i videvši njih S. B. je peške pobegao.

- Izvršen je uviđaj, a isti dan oko 20.30 časova policijski službenici su u Orahovi pronašli i uhapsili S. B. kod koga je utvrđeno prisustvu alkohola u organizmu. Na teret mu se stavlja da je počinio krivična dela teška krađa i nanošenje telesnih povreda N. S. - istakla je Subotić.

Privedeni Semir B. ranije je osuđen na sedam godina zatvora zbog ubistva komšije Lazara Grbića 12. februara 2001. godine. Semir B. je tada kroz prozor ušao u Grbićevu kuću i automatskom puškom ga udario u glavu dok je spavao.

Grbić je zadobio frakturu lobanje i preminuo je u bolnici posle devet dana. Motiv ubistva bili su loši komšijski odnosi.

Semir B. je godinama bio u bekstvu i po poternici je uhapšen u Austriji. U septembru 2018. teško je ranjen u kafani u Lamincima kod Gradiške kada ga je prijatelj, s kojim je pio, nožem ubo u grudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    22. oktobar 2020 | 22:39

    Zato se nikom nestaje koga nepiznas a posebno na Balkanu divljem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA