≫ 

Mitropolija: Amfilohije stabilnog zdravstvenog stanja

Pojasnili su da je stanje mitropolita jutros bilo pogoršano, ali da se nakon toga stabilizovalo.

  • 15
Amfilohije Radović

Foto: mitropolija.com

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije stabilnog je zdravstvenog stanja, saopšteno je "Vijestima" iz Mitropolije crnogorsko primorske.

Oni su kazali da su konstantno na vezi sa doktor Jelenom Borovinić Bojović i da su zapanjeni glasinama da je mitropolit preminuo.

Pojasnili su da je stanje mitropolita jutros bilo pogoršano, ali da se nakon toga stabilizovalo.

Na sajtu Mitropolije se navodi da je njegovo stanje u odnosu na danas nepromenjeno.

Mitropolitu Amfilohiju je 6. oktobra dijagnostikovan korona virus, kada je i primljen u KCCG.

Amfilohijevo zdravstveno stanje se u međuvremenu popravilo,a 20. oktobra rezultati rađenih testova su pokazali da je negativan na korona virus. Međutim situacija se pogoršala danas, kada je primećeno otežano disanje.

- Snimak je pokazao da je uzrok otežanog disanja i bola pojava vazduha u sredogruđu ili pneumomediastinum, koji se često javlja u situacijama u kojima pacijent ima osjetljiva pluća zbog dužine trajanja upalnog procesa i koji su na kiseoničkoj terapiji duži period, a gotovo je neizbježan kada se radi o starijim pacijentima - naveli su jutros iz Mitropolije crnogorsko primorske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    29. oktobar 2020 | 23:23

    "Gospode, Bože naš, koji si bogat milosrđem i mudrim promislom upravljaš našim životom, usliši našu molitvu, primi naše pokajanje za naše grehe, zaustavi novu zaraznu bolest (novu epidemiju), kao što si jednom prestao da kažnjavaš narod u vreme cara Davida. Ti koji si lekar duša i tela naših, podari oporavak bolesnima, podižući ih hitro sa odra patnje kako bi mogli da proslavljaju Tebe, našeg Milostivog Spasitelja, a zaštiti zdrave od bilo koje bolesti. Blagoslovi, Gospode, ojačaj i zaštiti svojom blagodaću sve one koji se čovekoljubljem i žrtvovanjem staraju o bolesnima u njihovim domovima ili u bolnicama.

  • Crnogorac

    29. oktobar 2020 | 23:19

    Tvrd je orah vocka cudnovata!

  • doberman

    29. oktobar 2020 | 23:25

    pomrsio je konce i Milu i Aci, baja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA