Broje se glasovi u BiH: Napeto u Ilijašu, razlika između kandidata svega 24 glasa

U Ilijašu je danas bilo napeto zbog optužbi čelništva partija Četvorke da je posredi moguća zloupotreba u korist SDA-ovog kandidata

  • 2
Glasanje u Bosni i Hercegovini Foto: ATA Images

Prema preseku podataka koje je Centralna izborna komisija saopštila u 17 sati, u Opštini Ilijaš u BiH se i dalje vodi tesna bitka za mesto načelnika.

Prema poslednjim informacijama, Fikret Fazlić ispred Stranke demokratske akcije vodi sa 4.204 glasa, dok je Amar Dovadžija ispred Četvorke sakupio 4.180 glasova, te se razlika svodi na svega 24 glasa, navodi Klix.ba.

U Ilijašu je danas bilo napeto zbog optužbi čelništva partija Četvorke da je posredi moguća zloupotreba u korist SDA-ovog kandidata.

Treba napomenuti da je Dovadžija prema nezvaničnim podacima u noći sa nedelje na ponedeljak vodio, pa na osnovu toga čak i proglasio pobedu.

Tokom dana ispred opštine u Ilijašu okupili su se građani sa zahtevima da se prebroji svaki glas, a čuli su se i zahtevi za ponovnim brojanjem.

Video: Dodik posle poraza: Poštujemo volju građana u Banjaluci, ali pogrešili su

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antun pokatoliceni srbin

    16. novembar 2020 | 19:13

    E ovo demokratska me podseca na americku I nemacku zlocinacku stranku koji bi samo da ratuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA