≫ 

Zavirite u dom Draška Stanivukovića: Novi gradonačelnik Banjaluke hoda po čistom zlatu

Radi se o vili koja je jedan je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci

  • 18

Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci.izbor materijala: elegantne granitne ploče 80x80 i zlatni 24K mozaikPosted by Galija Kupatila on Недеља, 03. септембар 2017.

Izbor Draška Stanivukovića za novog gradonačelnika Banjaluke proteklih dana izazvao je pravu lavinu komentara, prenosi Antena M.

Sada je u centru pažnje medija njegova porodična kuća, koja je poznata celom regionu.

Radi se o vili koja je jedan je od najfotografisanijih objekata u Banjaluci.

Posted by Galija Kupatila on Недеља, 03. септембар 2017.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi gradonačelnik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Posted by Galija Kupatila on Недеља, 03. септембар 2017.

Ranije je govorio da je vila njegove porodice bila otvorena za sve koji su želeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, pričao je, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena tri spota.

Ono što se može pronaći na internetu je da Stanivukovići "hodaju po čistom zlatu". Prema pisanju izvođača radova, u kuću su ugrađeni mozaici od čistog 24-karatnog zlata.

U objavi na Fejsbuku koja datira još iz septembra 2017, okačene su fotografije milionski vredne vile na Petrićevcu sa sledećim opisom: "Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u Banjaluci. Izbor materijala: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik".

U ovoj objavi, između ostalog, dat je i detaljan prikaz unutrašnjosti Stanivukovićeve vile, koja je u vreme postavljanja ovog posta, bila u završnoj fazi opremanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    20. novembar 2020 | 06:39

    Jel ste bili kod dodika???

  • Qwer

    20. novembar 2020 | 12:35

    Nije se momak obogatio kao političar. Otac mu je biznismen decenijama, sam je sve stvorio, tako da neki komentari ne piju vodu. Momak ima petlju da u lice kaže sve svima onima za koje zna da su se ogrešili o zakin. Da nije čist, zar bi to smeo? Vidi to narod. Živ bio Draško, živa bila Jelena! Bog vas blagoslovio i pomozite napaćenom narodu Banjaluke.

  • Banjalučanka

    20. novembar 2020 | 06:35

    Istina, ali zasluzeno,i ne bahati se kao druga bogataska djeca nego se "vatio" posla da spasi ovaj narod sto se spasiti da. A sto se tice druge strane...pojeli su sami sebi. Svi smo trebali biti uclanjeni u SNSD,prije bi se raspao...ali to je vec druga prica,idemo dalje...srećno NAM !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA