≫ 

Priznao da je tetku tukao do smrti, prigovorila mu što je pijan: Detalji zločina u Travniku

M. J. je policiji priznao da je u naletu besa tetku udarao šakama

  • 0
Starica, baba, zena u krevetu Foto-ilustracija: Shutterstock

Povodom ubistva u Lašvanskoj dolini, u kojem je u porodičnoj kući brutalno ubijena Luca Jukić (79) iz Gornjeg Putićeva kod Travnika, saslušan je uhapšeni nećak M. J. (55)

Naime, kako se neslužbeno saznaje, uhapšeni je policiji priznao da je u naletu besa, nakon kraće rasprave, šakama, a ne nožem kako se to prvobitno činilo, ubio svoju tetku, s kojom je živeo u istoj kući, piše Avaz.ba.

Ubijena na imendan

Navodno su ga taj dan kući dovezli pijanog, a starica mu je nešto prigovorila, pa ju je u naletu besa nasmrt pretukao. I to baš na njen imendan, dan sv. Lucije.

Njegove navode potvrdila je i obdukcija, nakon koje je jasno bilo vidljivo da je starica pretučena.

Nakon ubistva, rekao je policiji, napustio je kuću i krenuo u pravcu Novog Travnika. Tamo ga je, u mestu Stojkovići, nakon prijave meštana uhapsila policijska patrola. Sa sobom je, kako se saznaje, imao nož koji je, svestan da ne može da pobegne od policije, bacio u susedno dvorište. Policija ga je nakon hapšenja uzela kao dokaz.

Nakon hapšenja policajci još nisu znali za ubistvo starice, pa su mu najpre napisali kaznu o kršenju naredbe o zabrani kretanja posle 23 sata.

Stravičan prizor

U kriminalističkoj istrazi, s obzirom na to da je uz sebe imao nož, policijski službenici proverili su kuću u kojoj je živeo i tamo zatekli stravičan prizor.  

Nije sigurno jesu li ga, osim policije, u nedelju saslušali i dežurni tužilac u prisustvu njegovog advokata.

U samom Gornjem Putićevu za staricu su kazali kako su je svi znali, ali da zadnjih godina nije puno izlazila iz kuće, s obzirom na to da je bila bolesna. Svi su šokirani ovakvim raspletom.

Više o svemu trebalo bi biti poznato u narednih nekoliko dana, a valja naglasiti da je ovo bilo drugo ubistvo u Lašvanskoj dolini u zadnjih pet dana. U sredu je u novotravničkom mestu Muholjići, ubijen pastir i vlasnik stada ovaca Dževad Ramulj.

Video: Snimak uviđaja mesta gde je sin zakopao majku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA