≫ 

Denis bi danas napunio 29 godina, nažalost, nije stigao ni da odraste: Potresne reči neutešne majke

Ana Mrnjavac objavila emotivni post sinu jedincu koji je ubijen 2008. godine

  • 0
Denis Mrnjavac, Ana Mrnjavac Foto: Klix.ba

Denis Mrnjavac bio je dečak, srednjoškolac od 16 godina koji je, na povratku iz škole kući, brutalno pretučen u prepunom sarajevskom tramvaju, prilikom čega su mu nožem nanesene teške telesne povrede od kojih je 6. februara 2008. godine i preminuo.

Denis bi danas napunio 29 godina. Njegova majka Ana Mrnjavac, objavila je emotivni post na Fejsbuku posvećen njenom jedincu kojeg su su usmrtile bahate ruke iz čiste obesti.

- Sine moj, dođe još jedan rođendan, bez tebe, sunce mamino milo, jedino. Svaki je težak, ali ovaj najteži i najbolniji - napisala je majka između ostalog u postu.

Denis Mrnjavac Ana Mrnjavac Printskrin: Facebook

Denis je postao sinonim za nasilje nad decom.

- Danas bi napunio 29, bio bi već formiran čovek, nažalost, nije stigao ni da odraste - kazala je za "Avaz" njegova majka Ana Mrnjavac.

Berin Talić osuđen je 2010. godine na 10 godina zatvora, a Ademir Lelović na 15 godina, jer su pomagali maloletnom Nerminu Sikiriću u ubistvu Denisa Mrnjavca. Sikirić je takođe osuđen na 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA