Srpski paroh iz Petrinje: Stravično je, ne znam šta je sa Srbima u okolnim selima

Paroh kaže da ne uspeva da sazna šta je s njegovim parohijanima zbog prekida na vezama, a oko njega su kaže stravični prizori

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika hefest
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hefest

    29. decembar 2020 | 20:30

    U ovom jadu i nesreći, koja je i nas i vas zahvatila, vidi se tko je čovek, a tko ne. Ne mogu ništa drugo reći, nego jedno veliko hvala na pomoći koja je iz Hrvatske stigla kada je i sama Hrvatska u potopu. Hvala momcima roniocima koji su stavljali i život i zdravlje na kocku da naprave prolaz čamcima kako bi se pokupili unesrećeni. Hvala što su se sami kroz onoliku vodu probijali sami, gdje čamac nije mogao, da dostave bocu vode, mleka za djecu i komad kruha. Ti su momci dva dana bili u vodi kada je trebalo. Ovako mator sam plakao gledajući te momke kako nesebično i požrtvovno rade i spašavaju. Strah me bilo da im se kakvo zlo ne dogodi. U Hrvatskoj imaju rođenog oca, ovdje su dobili drugog. Gospod ih blagoslovio i sve najbolje dao, kako njima, tako i svima vama, dobri ljudi...“ Zaboravljate da je Gunja i još nekoliko sela namjerno potopljeno da bi se spasio Beograd, zaboravljate da je tada od Hrvatske došla najveća pomoć iako smo i sami bili pod vodom, a vi se ovdje prepucavate tko će nešto lošije reći za Hrvate i Hrvatsku! Žalosno!!

  • Anja

    29. decembar 2020 | 19:17

    Oni su ili dobro ili ove papke zaboli

  • Baltazar

    29. decembar 2020 | 16:51

    Iz svake nesrece treba izvlaciti pouku neku ili nauk.nesvesno slepilo uma ,koje se vrti stalno u krug.gradis stvaras i onda u trenutku ,delicu sekunde se sve pretvori u prah ,kao sve to sto nam se desava nije dovoljno da shvatimo da se arhitektura gradjevinskuh objekata ,pogotovo privatnih zdanja trebalo promeniti bar privatna zdanja mogla bi se graditi i od drugih materijala a ne teskih kao beton,moze se i od drveta praviti .gde prirodni zemljotresi nebi iimali nikakav stetan uticaj na drvene kuce. drvene kuce su i mnogo toplije nego sto je beton,isto mogu trajati preko veka god.i manje kostaju i vremenski se brze grade.ako sve ostalo gde se mora beton koristiti nemora bar privatne kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA