≫ 

Dodik iz bolnice pisao Zoranu Milanoviću: Uputio podršku nakon razornog zemljotresa

Hrvatsku je danas pogodio snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihteru, a epicentar je bio tri kilometara od Petrinje

  • 11
Milorad Dodik Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik naveo je u pismu podrške predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da ga je duboko potresla vest o razornom zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku i doveo do ljudskih stradanja i proizveo ogromnu materijalnu štetu.

- Koristim ovu priliku da vam iskažem izraze mog saosećanja i podrške u savladavanju ove katastrofe koja je Vašu zemlju pogodila dok ste se kao i ostatak sveta borili sa pandemijom - naveo je Dodik.

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH istakao je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske, saopšteno je iz kabineta srpskog člaa Predsedništva BiH.

- Izraze našeg saosećanja molimo da prenesete povređenim građanima Vaše zemlje sa željom za brzim oporavkom, a porodicima nastradalih iskreno saučešće - naveo je Dodik, a prenosi RTRS.

Hrvatsku je danas pogodio snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihteru, a epicentar je bio tri kilometara od Petrinje.

Prema posčednjim izveštajima hrvatskih medija, u Petrinji je poginulo šest osoba, dok je više desetina povređeno.

Video: Akcija spasavanja oca iz zatrpanog automobila, sa njim bio i sin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA