≫ 

Lavrov poželeo Dodiku brz oporavak

Lavrov je izrazio uverenje da će Dodik kao neko ko je odlučan, mudar i nepokolebljiv ubrzo uspeti da pobedi infekciju korona virusa

  • 8
Sergej Lavrov Milorad Dodik Foto: Klix.ba/T.S.

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov poželeo je srpskom članu i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku brz oporavak i povratak redovnim obavezama "na dobrobit interesa dva bratska naroda".

Lavrov je izrazio uverenje da će Dodik kao neko ko je odlučan, mudar i nepokolebljiv ubrzo uspeti da pobedi infekciju korona virusa.

Ruski šef diplomatije je istakao da sa velikom pažnjom prati informacije o zdravstvenom stanju i hospitalizaciji srpskog člana Predsedništva BiH i izrazio zadovoljstvo činjenicom da terapija koju prima na Univezitetskom kliničkom centru Republike Srpske daja pozitivne rezultate i da se njegovo zdravlje popravlja.

Lavrov je rekao da, ukoliko bude potrebno, Rusija je spremna da pruži svaku vrstu pomoći u Dodikovom lečenju, prenosi Srna.

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije još jednom je zahvalio Dodiku na srdačnom dočeku i tradicionalnom gostoprimstvu koji je priređen njemu i ruskoj delegaciji tokom nedavne posete Republici Srpskoj i BiH.

Lavrov je dodao da se intenzivno radi i na realizaciji dogovora postignutih prilikom posete ruske delegacije Srpskoj i BiH.

Video: Kakvo je Dodikovo zdravstveno stanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    31. decembar 2020 | 20:41

    Могу само још да га мрзе као и чињеницу да се у овој корона лудници послије Београда још једино Бањалука показала на висини задатка! ПС Срећна и успијешна нова година свим људима који не мрзе и другим људима не желе зло !

  • DARKO 100%

    31. decembar 2020 | 20:33

    Lavrov je vuk politike,spoljno politickih desavanja,sa mnogo iskustva

  • Лукашенко

    31. decembar 2020 | 21:09

    Живела Србија и Белорусијија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA