≫ 

Odvalio se deo brda u Crnoj Gori, ima povređenih: "Bilo je jezivo, bojimo se novog odrona"

Povređeni su prebačeni u Hitnu pomoć u Domu zdravlja u Ulcinju

  • 0
Odron, kamenje na putu, kliziste Ilustracija, Foto: Shutterstock

Najmanje tri osobe povređene su kada se na njih jutros srušio deo brda u Pinješu, javljaju crnogorski mediji.

Kako javljaju "Vijesti", tri osobe koje su se u tom trenutku u dva automobila nalazile na putu, sekunde su delile od tragedije.

Zatvoren put prema Pinješu zbog odrona. Brdo se obrusilo na put, palo na dva automobila u pokretu. Vozači prosli bez tezih posljedica. Uskoro opširnije!Posted by Portal Ulcinj on Уторак, 12. јануар 2021.

Prema saznanjima tog portala, one su zadobile telesne povrede i trenutno su Hitnoj pomoći ulcinjskog Doma zdravlja.

Automobili su havarisani, a načelnik službe zaštite spasavanja Saubih Mehmeti kazao je da su mu vozači oba automobila rekli da nikog drugog nije bilo na putu osim njih.

Došlo je do ogromnog klizišta zemljišta , a što je najgore, dio tog klizišta su i ogromne stijene koje nikad se ne zna...Posted by Portal Ulcinj on Уторак, 12. јануар 2021.

- U početku nismo znali da li je klizište zatrpalo neki auto, bilo je jezivo... Javio sam direktoru direktorata, čekamo specijalnu ekipu iz Nikšića jer sami ne smemo da počnemo da čistimo. Brdo još visi i bojimo se novog odrona -  kazao je Mehmeti i kazao da je odron blokirao obe trake puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA