≫ 

"Veseli se srpski rode": Nikšićani na ulicama bacali petarde, nosili trobojke. Razišli se tek u 23h

Uprava policije ranije je apelovala na građane Nikšića, ali i u cele države, da poštuju epidemiološke mere i da se uzdrže od masovnih okupljanja

  • 17

U Nikšiću su večeras u 20 sati zatvorena birališta na lokalnim izborima, a kako navode tamošnji mediji, pristalice koalicije "Za budućnost Nikšića" u kolonama su se vozili ulicama tog grada.

Nikšićani su se razišli večeras oko 23 sata. Iako je od 21 sat na snazi u Crnoj Gori bio policijski čas, građani su na ulicama slavili rezultate današnjih lokalnih izbora u Nikšiću.

Auto kolona je satima kružila centralnim ulicama, a građani iz vozila mahali su srpskim trobojkama, starim crnogorskim zastavama i zapaljenim bakljama.

Šef izbornog štaba koalicije "Za budućnost Nikšića" i lider Demokratskog fronta Andrija Mandić proglasio je večeras pobedu te liste na nikšićkim izborima i pozvao pristalice da pobedu proslave kod svojih kuća.

Njegovom pozivu pridružio se i nosilac liste Marko Kovačević, kao i predstavnici drugih opozicionih lista.

Kako ističu "Vijesti", ispred kancelarija koalicije bio je prisutan veliki broj aktivista.

Kako javljaju izveštači tog portala, policija je u blizini i blokirala je ulicu koja vodi ka štabu. Prema tvrdnjama tamošnjih medija, učesnici su bacali petarde i skandirali.

Uprava policije ranije je apelovala na građane Nikšića, ali i u cele države, da poštuju epidemiološke mere i da se uzdrže od masovnih okupljanja.

Video: Pristalice ZBNK slave pobedu: Vatromet u centru Nikšića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    14. mart 2021 | 20:30

    Будите мудри и паметни . Чувајте се милогорских полицајаца а Никшић и није баш толико велики да се не зна ко су они ! Само храбро и опрезно !!! 😊😉

  • Bibi

    14. mart 2021 | 20:41

    To Srpski Rode... !!! Ali pametno i oprezno 💪 Idemoooo... samo sloga srbina spasava!!!💪🤗🍀

  • Mila

    14. mart 2021 | 21:32

    ZIVELA CRNA GORA , VESELI SE SRPSKI RODE !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA