Dvojica muškaraca slatkišima pokušala da namame devojčice u vozilo, policija proverava snimke

Dvojica nepoznatih muškaraca ušla su u jedno dvorište u mestu Mošunju i pokušala decu da namame u vozilo

  • 0
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica Foto: Shutterstock

U mestu Mošunj kod Viteza prekjuče se odvijala prava drama kada su oko 18.30 sati dve nepoznate muške osobe pokušale slatkišima da namame dve devojčice u automobil, javlja "Avaz".

Ovu informaciju potvrdio je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK, kazavši da je ova prijava zaprimljena u Policijskoj stanici Vitez, 23. marta, oko 18.30 sati.

- Nakon što su devojčice odbile da uđu u vozilo isto se uputilo u nepoznatom pravcu. Odmah po dobijanju prijave, na lice mesta izašli su službenici policije koji su pristupili proveri navoda iz prijave - kaže Hodžić.

Ističe da se preduzimaju i druge mere i radnje iz nadležnosti policije.

Kako saznaje "Avaz", gledaju se snimci s videonadzora, a sve kako bi se lociralo sporno vozilo. Već se analiziraju snimci sa četiri različite lokacije.

Ušli u dvorište?

Avaz piše da su dvojica muškaraca, srednjih godina, usudila da dođu na privatan posed, odnosno u samo dvorište kuće gde žive devojčice.

U tom trenutku one su se igrale s psima, a kada su im muškarci prišli i ponudili slatkiše one su panično utrčale u kuću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA