Ispovest roditelja majke osumnjičene da je do smrti tukla ćerku: Otac je želeo im se dete vrati

Baka devojčice navodi da su njena ćerka i suprug tražili da se devojčica vrati u porodicu kako bi dobili roditeljski dodatak i finansijska sredstva

  • 3
Devojčica dete smrt otmica Foto: Pixabay

Roditelji devojčice iz Nove Gradiške nalaze se u istražnom zatvoru u Požegi. Policija sumnja da je devojčicu do smrti isprebijala majka. Roditelji žene osumnjičene da je na smrt isprebijala dete uvereni su da njihova ćerka nije odgovorna za zločin. 

Baka preminule devojčice ne misli da je njena ćerka devojčici zadala silne hematome koje je malena imala, piše Dnevnik.

- Ne, to moja ćerka nije uradila. Mi to ne verujemo, ako je napravila to, milion posto nije to svesno napravila - poručuju baka i deka devojčice.

Objasnili su šta to znači da to nije svesno napravila.

- To znači da joj se nešto dešavalo u glavi ili neko, ne znam šta. Uglavnom, nešto se događalo s njom - pojašnjavaju.

Nisu videli ćerku

Roditelji žene tvrde da ne mogu da dođu do nje, da nisu uspeli da je dobiju telefonom, ali da su joj u zatvor poslali novac i odeću.

Baka devojčice napominje da su njena ćerka i suprug tražili da se devojčica vrati u porodicu kako bi dobili roditeljski dodatak i finansijska sredstva.

- To je muž tražio. Muž. On je bio za to - kaže baka devojčice. Priznaje da su devojčicu želeli nazad samo zbog novca. - Tako je. On je samo to tražio. Od svoje ćerke, kaže, to nije čula.

- Ne, od nje nikad to nisam čula. Dva puta je rekla da će njoj biti bolje kod hranitelja. Ja imam život patnički. I plakala i govorila, plakala i govorila. Ali, on je to tražio samo zbog novca. On je nju jako maltretirao, u trudnoći je jako tukao. Ona je tu dolazila plava, ubijena - prepričava.

Nasilničko ponašanje svog supruga, žena je prijavljivala policiji. Barem tako tvrdi njena majka.

- Jeste, prijavljivala je. On je nju napustio, uzeo joj sav novac, popije s prijateljima, dođe kući, maltretira je, tuče je, prebija je. Kad on ode, ona mene nazove, izjada se. Ali ona je non-stop prijavljivala, ali nju niko nije slušao.

Nema kratak fitilj

Otac osumnjičene kaže da njihova ćerka nije bila agresivna.

- Koliko znam nije imala kratak fitilj. Malo je znala da zagalami dok je bila curica, dok je išla u školu, ali ovako ne.

- Ona je bila samo malo glasnija, ali da je bila agresivna, ne. Ne - kaže majka.

Roditelji osumnjičene komentarisali su tvrdnje da je njihova ćerka šminkom devojčici prekrivala masnice.

- Da li bi stigla u kratkom vremenu prekriti dete šminkom?"Ali vidite, molim vas, da je to istina, da je ona to radila, zašto je onda ona to dozvolila kao baka? Ona je tamo s njom stalno, mi smo ovde 100 kilometara dalje, onda bi to ona trebalo da prijavi nekome. Oni žive u jednoj kući, ona je sve to znala - izjavili su roditelji osumnjičene.

Devojčica je gotovo četiri meseca imala svrab.

- Ako je ona mene lagala i ja ću lagati vas. Rekla mi je da ju je vodila kod doktora, da ju je vodila u Slavonski Brod. Dobijala je kreme, vadila je krv, ali ništa to nije pomoglo - kaže baka devojčice.

Baba ne zna hoće li na sahranu unuke

Ipak, priznaje da devojčicu nije videla dve godine, odnosno da ju je zadnji put vidjla kada je devojčica imala tri meseca. Baka ne zna hoće li ići na sahranu svoje unuke.

- Možda odem, možda ne. Kako se budem osećala. Ako se budem osećala teško, neću moći da idem. Ako se budem osećala bolje, ja ću ići - priznaje. Za preostalo dvoje unučadi smatra da je najbolje da budu u hraniteljskim porodicama.

Devojčica će biti sahranjena u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    7. april 2021 | 20:52

    Roditelji monstrum majke su saucesnici,jer kcerku brane...Spustute glavu na zemlju kojim hodate,dok ste zivi...!!!Andjeli neka cuvaju maleno srce...!

  • V

    7. april 2021 | 20:35

    Sram tw bilo zeno. Prebacujes sve na tudjeg opet. Samo njena cerka nije. Jadna trpela je batine jeste ali stk nije otisla sto je vracala cerku u sve to kad je tako brizna. Ladno je jos brani strasno. Od takvog roditelja nj ne ocekuje se drugacjne dete.

  • Babajaga

    7. april 2021 | 22:33

    Strasno. Tukao je u trudnoci, a, ako sam dobro shvatila, imaju jos 2-3 dece rodjenih posle devojcice koju je ubila. Znaci, kod tih ljudi normalno je dobijati batine i praviti decu. Ne rade, 'stancaju' decu zbog dodatka i finansijske potpore. Ne davati im nista. Nadam se da ce ona u zatvoru platiti za ubistvo deteta pre sudjenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA