Fatalna Sunita pokušala da se obesi u pritvorskoj ćeliji

Sunita je, navodno, nameravala da se obesi pomoću čaršava, a zatvorske policajce je alarmirala njena cimerka iz ćelije

  • 3
Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Facebook

Više od dva meseca koliko je proteklo da joj je Vrhovni sud Federacije BiH ukinuo presudu Kantonalnog  suda u Mostaru kojom je osuđena na tri i po godine zatvora zbog ubistva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55), Sunita Hindić (22) je preksinoć, kako saznaje Avaz, pokušala samoubistvo vešanjem u pritvorskoj ćeliji Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Mostar.

Kako je za Avaz nezvanično potvrđeno iz izvora bliskih KPZ-u Mostar, ona je htela da se obesi pomoću čaršava, a zatvorske policajce je alarmirala njena cimerka iz ćelije.

Iz Uprave KPZ-a Mostar nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, ali su potvrdili da je Hindić u 22.15 sati odvezena na pregled u bolnicu i da je u zatvor vraćena pola sata kasnije.

Za sada nije poznato je li Hindić izrečena disciplinska mera zabrane poseta, kao što je to bio slučaj krajem februara prošle godine, kada je u naletu besa, kako je to rečeno, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji i posekla se po rukama, dok je zatvorskim čuvarima koji su intervenisali upućivala pogrdne reči i psovke.

Iako se i tada iznosilo da je pokušala suicid, iz Uprave su tada kazali da je odbila lekarski pregled i smatrali su da takvim ponašanjem, zapravo, samo želi da skrene pažnju na sebe.

Takođe, njoj je u još jednom slučaju izrečena mera zabrane poseta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    29. april 2021 | 14:50

    da je htela ubitstvo podmitila bi cimerku i sve bi bilo ok ovako stavila carsav oko vrata a cimerka zvala strazare i htela samoubitstvo zato drugi put samu da je stavite u sobu da moze da uspe u nameri

  • 534

    29. april 2021 | 16:07

    Kako je Fatalna kad nije uspela. Bolje je reći Kilava Sunita.

  • Bosanac

    29. april 2021 | 16:34

    Ito je njeno lukavstvo da ispadne psiho neuracunljiva i da je prebace na lijecenje i bolje uslove od cuze. Tako mlada dama i da pistoljem ubije covjeka, svasta se moze ocekivat, sponzice, neradnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA