Ubodi, gaženje i bekstvo u Podgorici: Jedna osoba uhapšena zbog pokušaja ubistva, za drugom se traga

M.S. seo je u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu N.R, M.V. i M.R. u nameri da ih pregazi u čemu nije uspeo u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih

  • 0
Crnogorska policija Foto: Shutterstock

Službenici Centra bezbednosti Podgorica su sinoć lišili slobode M.S. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju na štetu više osoba kojom prilikom je N.R. teško povređen, dok se za L.B. (20) traga zbog sumnje da je oštrim predmetom naneo teške telesne povrede S.S. (22).

Radom na terenu policija je došla do saznanja da se S.S. nalazio u društvu sa M.V, N.R. i M.R. u Ulici 13. jula u Podgorici kada su se L.B. i M.S. zaustavili vozilom marke "BMW" u njihovoj neposrednoj blizini, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Nakon kraćeg verbalnog konflikta L.B. je, kako se sumnja, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede S.S. u predelu vrata, nakon čega se dao u bekstvo.

Potom je M.S. seo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu N.R, M.V. i M.R. u nameri da ih pregazi u čemu nije uspeo u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih.

On je tada vozilom ostvario kontakt sa N.R. koji je tada zadobio teške telesne povrede. M.S. se nakon toga velikom brzinom dao u bekstvo i nedaleko od mesta događaja ostvario kontakt sa drugim vozilom gde je i lišen slobode od strane službenika Centra bezbednosti Podgorica.

Podgorička policija intenzivno radi na lociranju i lišenju slobode L.B.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA