≫ 

Sumnja se da je Đurišić ubijen zbog krvne osvete: Sin ubijenog Ulcinjanina robija zbog ubistva

Savo Đurišić, sin ubijenog Momčila Đurišića, 2017. godine ubio je Beću Likaja ispalivši mu više hitaca u predelu grudi

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto: Shutterstock

Beživotno telo Ulcinjanina Momčila Đurišića (69) pronađeno je danas oko 18.30 sati u kafani čiji je zakupac, a kako pišu Vijesti, reč je o ubistvu. Na Đurišićevom telu nađene su rane od vatrenog oružja. Njega je pre dve godine pokušao da ubije Dalibor Topljanović koji je uhapšen mesec dana nakon što je, kako se sumnja pucao u Đurišića.

"Vijestima" je tada nezvanično rečeno da inspektori sumnjaju da je pokušaj ubistva povezan sa podmetanjem eksplozivne naprave ispod automobila Đurišićevog sina Marka mesec i po ranije.

Inače, drugi Momčilov sin Savo pravosnažno je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva Beće Likaja marta 2017. godine u Ulcinju.

Prema navodima optužnice, on je Likaja ubio u stanu koji je koristila njegova devojka Mirnesa Divljanović, ispalivši mu više hitaca u predelu grudi.

Đurišić je u odbrani priznao delo koje mu se stavlja na teret, ali je rekao da se nije desilo na način opisan u optužnici.

Tada je kazao da žali zbog svega što se dogodilo toga dana, što je ponovio i u završnim rečima.

Video: Snimak odvođenja škaljaraca: Ovako su ih ubacili u maricu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA