≫ 

Kamere snimile ubicu Đurišića? Imao je masku i na leđima crni ranac, pronađen i pištolj

Policija je u neposrednoj blizini lica mesta pronašla pištolj kojim je, kako se sumnja, Đurišić ubijen

  • 4
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Zbog ubistva Momčila Bara Đurišića (69), čije je telo u petak pronađeno u ugostiteljskom lokalu AMD Ulcinj, u naselju Totoši, ulcinjska policija traga za osobom koju je snimila kamera na obližnjem objektu, piše Dan.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o visokom mršavom muškarcu koji je na licu imao hiruršku masku, a na leđima je nosio crni ranac.

Na sebi je, kako pišu mediji, imao gornji deo trenerke koji je nakon izvršenog dela odbacio.

Policija je u neposrednoj blizini lica mesta pronašla pištolj kojim je, kako se sumnja, Đurišić ubijen. Nakon što je počinilo delo, kako su zabeležile kamere, ovo lice se udaljilo u pravcu Bara.

Gornji deo trenerke, pištolj i ostali predmeti koji su pronađeni prilikom uviđaja, po nalogu postupajućeg tužioca prosleđeni su na veštačenje forenzičkom centru u Danilovgradu.

Imajući u vidu da su kamere zabeležile izgled muškarca za koga se sumnja da je izvršio ubistvo, pretpostavlja se da će tužilac odrediti i antropološko veštačenje.

Zasad nema informacija šta bi mogao biti motiv ubistva, posebno pri činjenici da je sada pokojni Đurišić u Ulcinju važio za mirnog čoveka koji nije bio u sukobu sa zakonom i koji se isključivo bavio ugostiteljstvom.

Lokal u kojem je ubijen je držao pod zakup.

Prema nezvaničnim informacijama, Đurišićevo telo, na kome su vidljive rane od vatrenog oružja, pronašli su gosti lokala, o čemu je obaveštena policija.

Odmah je blokirano područje oko tog ugostiteljskog objekta, kao i izlazi iz grada. Policija je uzela izjave od radnika sa bližnje benzinske pumpe i trgovinske radnje, a izuzeti su snimci nadzornih kamera koje se nalaze u blizini. Očevidaca zasad nema.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    6. jun 2021 | 08:34

    Nije dao reket kriminalcima, eto razloga na žalost.

  • Lokica

    6. jun 2021 | 09:13

    Danas miran a juče tekstovi o podmetanim bombama,sin ubio siptara i na robiji od 13 godina itd,itd...kako se očisti biografija preko noći..

  • Перагеније

    6. jun 2021 | 13:01

    "deo trenerke koji je nakon izvršenog dela odbacio." - довели га са Космета... У сваком случају штити га дб.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA